Πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τη Δήμητρα, 0-0 με τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Την πρώτη εντός έδρας ισοπαλία έφερε η Δήμητρα με αντίπαλο τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, στο Στάδιο του Αλμυρού με 0-0. Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου και χωρίς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Ο Στέλιος Αρσένος επιχείρησε πολλές εσωτερικές αλλαγές κυρίως στα πλάγια μπακ και τους εξτρέμ, χωρίς όμως οι παίκτες του να καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Εξάλλου, βάση εικόνας παιχνιδιού, όποια από τις δύο ομάδες πετύχαινε πρώτη γκολ, θα κέρδιζε το τρίποντο. Με πρόβλημα στη μέση απουσίασε ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, με τον αντικαταστάτη του Ρωμανού Χαρχαλάκη, να επεμβαίνει θετικότατα όποτε χρειάστηκε, δείχνοντας σταθερότητα στις επεμβάσεις του. Στο 37’ ο Σάββας Φαράντος δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού, ενώ ο Εθνικός έμεινε με δέκα παίκτες στο 87’, όταν ο Φωκαΐδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε ανεκμετάλλευτο κι από τις δύο ομάδες, χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση αναφοράς μπροστά κι από τις δύο εστίες. Η επανάληψη άρχισε με δύο –σωστά- ακυρωθέντα γκολ των φιλοξενούμενων ως οφ σάιντ, το πρώτο για χέρι με το κοντρόλ από τον επιθετικό και το δεύτερο ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της Δήμητρας, αποφάσεις με τις οποίες δεν διαμαρτυρήθηκαν παίκτες και πάγκος του Εθνικού. Στο τελευταίο τέταρτο άνοιξε το τέμπο του παιχνιδιού και στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν κάποιες φάσεις. Στο 78’ ο Κόλλα βρέθηκε μπροστά από τον Χαρχαλάκη, αλλά η λόμπα που επιχείρησε –πέφτοντας- πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα σουτ του Μπέϊκου από πλάγια θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Στο 87’ ο Καμπέρης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά …ταλαιπωρώντας τους δύο αντιπάλους, έβγαλε τη σέντρα, ο Κρανάς γύρισε μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε πάνω σε σώματα αμυντικών.

Δήμητρα: Χαρχαλάκης, Θεοδωρόπουλος (60’ Κρανάς), Φαράντος (37’ λ.τ. Διαμαντόπουλος), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (71’ Μπέικος), Καρράς, Δημητρίου (60’ Καμπέρης), Βουρδάκης (71’ Σιώβας), Λάμπος, Αναστασίου.

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Σταυρίδης, Κόλλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηρίμπας, Καρτσασμπάς, Καλαϊτζίδης (76’ Κατσιαμήτας), Κατσαμάγκας (90’ Μπατζώνης), Ίντζογλου, Σεχολάρι (60’ Καραγκούνης), Φωκαΐδης, Μαργαρίτης (90’ Νομικός).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.