Σε εξ αναβολής παιχνίδι της Α’ ΕΠΣΘ που διεξήχθη χθες στο Βασδέκειο ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας κέρδισε 1-0 τον Θησέα. Για τους “κυανόλευκους” πρόκειται για ιστορική επιτυχία μια και είναι η πρώτη τους νίκη στη μεγάλη κατηγορία.
Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τσελεπής με πέναλτι στο 76’, ενώ οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Καρρά στο 55’. Ο τελευταίος αποβλήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης. Ο Ατρόμητος ανέβηκε στην 9η θέση με πέντε βαθμούς, ενώ ο Θησέας παραμένει στην 8η θέση με επτά πόντους.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Διαμαντόπουλος, Τρισκογιάννης, Δ.Θ. Παπαδόπουλος (85’ Καλαβρός), Βάιος, Ακριβόπουλος (67’ Ράπτης), Γιοβάνης, Μπόλης (51’ Θ.Ι. Παπαδόπουλος), Καρράς, Δημόπουλος (85’ Κωνσταντάκος), Τσελεπής, Ράιος (67’ Βελετζάκος).
ΘΗΣΕΑΣ: Μπουργάνης, Καμπιώνης, Ζέρβας (80’ Μακάκας), Ιακωβίδης, Ρακής, Λαζεκίδης, Καραμανλής, Παπαδήμος (80’ Παρίσης), Σιώμος, Γαρλέλης, Μέρο (85’ Αλιβάνιστος).
Η βαθμολογία
(5η αγωνιστική)
1.Ολυμπιακός Βόλου 15
2.Ρήγας Φεραίος 15
3.Γ.Σ. Αλμυρού 11
4.Ε.Λ. Νηλέας 9
5.Πύρασος 9
6.Αίας Σούρπης 9
7.Αγία Άννα 8
8.Θησέας 7
9.Ατρόμητος 5
10.Σκιάθος 4
11.Αστέρας Ριζ. 3
12.Αγία Παρασκευή 1
13.Τοξότης 1
14.Ακρόπολη 0
* Εκκρεμεί ο αγώνας Αγία Παρασκευή-Ατρόμητος.

















