Πρώτη συνάντηση στον Α.Σ. Βόλος 2004

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την πρώτη της συνάντηση θα κάνει σήμερα (27/8) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Βόλος 2004, που όπως έγραψε πρώτο το Magnesiasports στις 21/8 θα κάνει μία νέα αρχή από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο σύλλογος εξέδωσε και ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

“Νέο ξεκίνημα από σήμερα για την ομάδα μας, αφού το απόγευμα στις 8 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, του προπονητή και των παικτριών, στα αποδυτήρια της ομάδας στο ΕΑΚ Βόλου.

Η διοίκηση αποφάσισε φέτος η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας, αναθέτοντας τα ηνία σε ένα έμπειρο γνώστη του ποδοσφαίρου γυναικών, τον Γιώργο Πλατανιά, με σκοπό τη δημιουργία από την αρχή μιας νέας ομάδας, αποτελούμενης κυρίως από νεαρές παίκτριες που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου. Ο χρόνος θα δείξει αν το εγχείρημα θα είναι επιτυχημένο.… Καλή μας αρχή, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.