Πρώτος προπονητής ο Τύμπας στην Αγριά

O Σπύρος Στρατίκης ανέλαβε από προπονητής τεχνικός διευθυντής στην ομάδα μπάσκετ της Αγριάς, ωστόσο δεν έμεινε κενή η θέση στην τεχνική ηγεσία, αφού ο Στέφανος Τύμπας είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Όπως επισημαίνεται και στη σχετική διαδικτυακή ανάρτηση, ο Στέφανος Τύμπας ήταν άμεσος συνεργάτης του Σπύρου Στρατίκη την τελευταία χρονιά, στη Γ’ Εθνική καθώς και ότι στο πρόσωπο του η διοίκηση της ομάδα βλέπει την ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας καθώς και τη διάθεση για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

«Με τις γνώσεις, την φιλοδοξία και την εργατικότητα του θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων. Coach καλή αρχή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» συμπληρώνει η διοικούσα επιτροπή.

Στη διαδικτυακή ανάρτηση της Αγριάς φιλοξενούνται και οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τύμπα με την ιδιότητα του προπονητή. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα της Αγριάς, αυτή τη φορά από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Η νέα χρόνια στην Α1 ΕΣΚΑΘ είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και στόχος της ομάδας μας δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο από το να πρωταγωνιστήσει προσπαθώντας ταυτόχρονα να αρχίσει να αναδεικνύει και ταλέντα από την παραγωγική διαδικασία, τις ακαδημίες, όπου γίνεται μια εξαιρετική δουλειά.

Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας στο πρωτάθλημα κάνοντας την ομάδα σημείο αναφοράς για την περιοχή προσελκύοντας παράλληλα τον φίλαθλο κόσμο στο γήπεδο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.