Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η μονομαχία της Σαουδικής Αραβίας με την Ουρουγουάη στο Μαϊάμι, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Μουντιάλ.
Η «Σελέστε» τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Γιώργου Δώνη, και μάλιστα, τα «Πράσινα Γεράκια» κατάφεραν να κάνουν τη «ζημιά» στο 41′, ανοίγοντας το σκορ με το γκολ του Αλ Αμρί. Ο Μουσλέρα δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Σαουδάραβας στόπερ το εκμετταλεύτηκε.
Πάντως, στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Μπιέλσα κυριάρχησε απόλυτα και η ασφυκτική πίεση που άσκησε απέδωσε καρπούς στο 80′, με τον Αραούχο να σκοράρει και να σώζει την παρτίδα για τους Λατινοαμερικάνους, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του Αλ Οβαΐς στην κεφαλιά του Βίνιας, κάνοντας το τελικό το 1-1.
Σαουδική Αραβία (Δώνης): Αλ Οβαΐς, Αμπντουλχαμίντ (90+3’ Λαζάμι), Ταμπακτί, Αλ Αμρί, Αλ Χαρμπί (90+3’ Αλ Χαρμπί), Κανό, Αλ Καϊμπαρί, Αλ Σαμάτ (84’ Μπουσάλ), Αλ Νταουσαρί, Αλ Μπουραϊκάν (90+3’ Χέτζι), Αλ Τζουγαΐρ (63’ Νασέρ)
Ουρουγουάη (Μπιέλσα): Μουσλέρα, Βαρέλα, Βίνια (46’ Σανάμπρια), Κάσερες, Ολιβέρα, Μπεντανκούρ, Ουγκάρτε (72’ Ντε Λα Κρουζ), Βαλβέρδε, Αραούχο (80’ Ροντρίγκες), Νούνιες (46’ Κανόμπιο), Βίνιας (90’ Αγκίρε)



















