Πρώτος βαθμός για τον Μαγνησιακό

Η ενδεκάδα του Μαγνησιακού στο μοναδικό ματς που πήρε βαθμό με τον Αστέρα Σταυρού
Εφερε 0-0 με τον Αστέρα Σταυρού εκτός έδρας

Ο Μαγνησιακός κατάφερε να πάρει τον πρώτο του βαθμό στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής μετά από λευκή ισοπαλία (0-0) που απέσπασε στην έδρα του Αστέρα Σταυρού, κάτι που είναι πολύ θετικό για την ψυχολογία της ομάδας, η οποία ωστόσο έμεινε μόνη τελευταία στη βαθμολογία.

Ο Μαγνησιακός, που δεν έπαιξε για την ισοπαλία, αλλά για το τρίποντο, ξεκίνησε με μία μάλλον… πειραματική ενδεκάδα, έχοντας και το μυαλό του στο πολύ κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Α.Ε. Λευκίμμης το μεσημέρι του Σαββάτου στο Π. Μαγουλάς.

Συγκεκριμένα, οι έξι από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο προηγούμενο ματς με τη Φήκη είτε έμειναν στον πάγκο είτε δεν ήταν στην αποστολή, όπως ο Σιάτρας, με τον Θάνο Θεοδώρου να έχει επιλέξει να κάνει ένα ευρύ rotation.

Ο Ράπτης ήταν τερματοφύλακας, Κρανιάς και Αλμασίδης έπαιζαν όλη την πλευρά, Βέρτζος, Καραστέργιος, Καλτσουνάς ήταν οι τρεις στόπερ, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Τόγιας, Χριστίδης και Αϊντίνι (ο πρώτος κλασικός αμυντικός μέσος και οι δύο άλλοι εσωτερικοί μέσοι) και το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν ο Τζιάνης με τον Σταμάτη.

Στο πρώτο μέρος, που δεν είχε πολλές φάσεις, ο Αστέρας Σταυρού απείλησε πρώτος, όταν στο 5’ ο Αυγουστάτος έπιασε την κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Ράπτης, και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει το γυριστό ο Φράγκος, αλλά ανακόπηκε από τους αμυντικούς. Ο Μαγνησιακός απάντησε στο 8ο λεπτό, με το σουτ του Χριστίδη να φεύγει λίγο άουτ σ’ ένα φτωχό από πλευράς φάσεων πρώτο 45λεπτο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου, ο Σταμάτης από τα αριστερά της περιοχής έκανε το σουτ στο 49’, που απομάκρυνε ο Τσάμης και αμέσως μετά (50’) το σουτ του Αντωνόπουλου βρήκε σε ετοιμότητα τον Ράπτη.

Ακολούθησε μία καλή φάση για τον Μαγνησιακό στο 70’, τότε που ο Αλμασίδης σούταρε και μπλόκαρε ο Τσάμης, ενώ στο 80’ το σουτ του Τασιούλη μέσα στην περιοχή ήταν επικίνδυνο και πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Τελικά το 0-0 έμεινε ως τη λήξη και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Αυγουστάτος, Λάππας (72’ Νάτσο), Φράγκος (19’ λ. τρ. Φούντας), Παρλάντζας (90’ Δρόσος), Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Βέρτζος, Καραστέργιος, Καλτσουνάς, Τόγιας, Αλμασίδης, Κρανιάς (61’ Μαντώς), Χριστίδης (61’ Αλεξανδρής), Τζιάνης (79’ Τασιούλης), Αϊντίνι (61’ Γαλανόπουλος), Σταμάτης (72’ Σιώμος)

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.