Πρόβλημα με Ντόρσεϊ στην Εθνική

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία ξεκίνησε επισήμως σήμερα (24/07) την προετοιμασία της για το παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας.

Το θέμα έχει να κάνει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος ζήτησε παραπάνω μέρες άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλο προκειμένου να βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο 23χρονος γκαρντ αναμενόταν αυτές τις μέρες στην Αθήνα, για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους διεθνείς, ωστόσο, κανείς, πλέον, δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία άφιξής του.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον προπονητή του ο ομογενής άσος ζήτησε επιπλέον μέρες άδεια, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το μέλλον του. Ο παίκτης ήταν αρκετά αγχωμένος, καθώς ακόμη δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, γεγονός δεν του επιτρέπει, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν ανέφερε κάτι για το πρόβλημα αυτό στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της «γαλανόλευκης», ελπίζοντας ότι το θέμα δε θα πάρει μεγαλύτερη διάσταση και ο Ντόρσεϊ θα ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.