Ψάχνει νέα νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά ο Πύρασος παραμονεύει

Σήμερα Κυριακή στις 15:00 και στο ΕΑΚ

Μία ακόμη νίκη, τη 18η για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει ως στόχο να πετύχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς υποδέχεται τον Πύρασο για την 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ στις 15.00 στο ΕΑΚ, ωστόσο η ομάδα της Νέας Αγχιάλου παραμονεύει, θέλοντας κι αυτή να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα (πολύ) δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βάλει τον πήχη ψηλά εξ αρχής, και δεν θέλει άλλες εντός έδρας απώλειες βαθμών μετά την ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Σκιάθου, έχοντας ήδη ένα σερί έξι νικών στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ωστόσο πολύ καλή πορεία έχει κάνει και ο Πύρασος έως τώρα και δικαίως βρίσκεται στην 3 θέση της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με τον Ρήγα αυτήν τη στιγμή, με την ομάδα του Βελεστίνου να έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Όπως για κάθε ομάδα φέτος, έτσι και για τον Πύρασο, το κίνητρο να κόψει βαθμούς απέναντι στον προπορευόμενο στη βαθμολογία είναι σημαντικό…

Πάντως η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος περιμένει μαζική παρουσία κόσμου στο σημερινό παιχνίδι, όπως σε κάθε εντός έδρας, γι’ αυτό και έχει εκδώσει και ανάλογη ανακοίνωση-κάλεσμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.