Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 41ο Ράλλυ Κένταυρος 2024

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προετοιμασίες για το 41ο Ράλλυ Κένταυρος, που θα διεξαχθεί στις 30-31 Μαρτίου, προκειμένου τόσο οι αγωνιζόμενοι, όσο και οι θεατές να απολαύσουν έναν άρτιο οργανωτικά αγώνα.

Ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας & την ΠΕ Μαγνησίας, τον Δήμο Βόλου, τον Δήμο Νοτίου Πηλίου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Για ακόμη μία χρονιά οι συμμετέχοντες του αγώνα θα χαρίσουν στους θεατές που θα βρεθούν στις τεχνικές διαδρομές της σαγηνευτικής περιοχής του Πηλίου πλούσιο θέαμα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Μαρτίου και συγκεκριμένα από 13:00 έως 16:00 είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου θα δοθεί στις 9:15 το πρωί από την Αγριά (Hotel Valis) και εν συνεχεία θα διεξαχθούν οι 4 ειδικές διαδρομές (2 επαναλαμβανόμενες) συνολικού μήκους 40,30 αγωνιστικών χιλιομέτρων, προσφέροντας οδηγική απόλαυση στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Ο  τερματισμός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο χωριό των Αφετών. Ο χώρος του Service Park θα βρίσκεται στο χωριό Καλά Νερά, ενώ η απονομή των επάθλων θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη και γραφική  πλατεία του χωριού Αφέτες.

Οι αναγνωρίσεις θα διεξαχθούν τις πιο κάτω ημέρες:

Κυριακή 17 Μαρτίου – Σάββατο 23 Μαρτίου – Παρασκευή 29 Μαρτίου – Σάββατο 30 Μαρτίου από ώρα: 08:00 έως 18:45 με ελεύθερο αριθμό περασμάτων. Τονίζεται ότι η οδήγηση κατά τη διάρκεια των αναγνωρίσεων πρέπει να είναι σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ. και να μην ενοχλούνται οι κάτοικοι των περιοχών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και  πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ και λήγουν την Παρασκευή 22 Μαρτίου και ώρα 23:59.

Ο χάρτης του αγώνα

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.