“Έδειξε τα δόντια του” ο Αίαντας, 7-0 τους Μυρμιδόνες (φωτορεπορτάζ)

Σε ένα ματς που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων αντικατοπτρίζεται στο τελικό 7-0, ο Αίαντας επικράτησε των Μυρμιδόνων, στο γήπεδο του Πλατάνου, με τυπικά γηπεδούχο το σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά, μιας και στο αντίστοιχο της Σούρπης εκτελούνται έργα.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Χειλάς με όμορφη προσπάθεια και δυνατό σουτ από τα αριστερά, παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Τάσου Γκόγκου για το 1-0. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Μακανίκας με παρόμοια προσπάθεια από την αντίθετη πλευρά διαμόρφωσε το 2-0, ενώ οι Μυρμιδόνες κατέγραψαν την πρώτη καλή επιθετική προσπάθεια στο 35ο λεπτό, όταν ο Τσεκρέζης με ωραίο σουτ από τα δεξιά, ανάγκασε τον Χαλάτση σε ωραία εκτίναξη για να μπλοκάρει τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αίαντα δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και πέτυχαν ακόμα πέντε τέρματα. Στο 68ο λεπτό με πανέμορφο «τακουνάκι» του Χειλά μέσα από τη μικρή περιοχή, τον Κατσαβριά πέντε λεπτά αργότερα να εκμεταλλεύεται ασυνεννοησία στην καρδιά της άμυνας των Μυρμιδόνων και με προβολή να κάνει το 4-0, ενώ ο Μπούρχας με αυτογκόλ, μετά από κεφαλιά-γύρισμα προς τα πίσω, είδε τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Γκόγκου για το 5-0. Ο νεοεισελθών Γιώργος Κωστούλας έκανε το 6-0 στο 87ο λεπτό και ο αειθαλής Αλέκος Αραπίτσας με ασύλληπτο σουτ από τα αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Διακριθέντες για τον Αίαντα οι ιδιαίτερα δραστήριοι Μακανίκας και Ράπτης, καθώς και ο Χειλάς, ο οποίος κατάφερε αρκετές φορές να δώσει όμορφο θέαμα.

Από την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου, στάθηκε επάξια ο Γιώργος Κοντοβάς, με τη φάση του 34’ λεπτού όπου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σε επέλαση από τα αριστερά, φθάνοντας από την περιοχή του, στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, χωρίς οι συμπαίκτες του να καταφέρουν να δημιουργήσουν κίνδυνο για την εστία του Χαλάτση

Αίας: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς (84’ Γκιόκα), Ξηροκώστας, Τσάμης, Ράπτης (84’ Μπάκος), Μακανίκας (70’ Γ. Κωστούλας), Π. Βούλγαρης, Α. Αραπίτσας, Θ. Κατσαβριάς, Χειλάς.

Μυρμιδόνες: Γκόγκος, Γ. Κοντοβάς, Μπούρχας, Τσεκρέζης (80’ Καλαμάς), Β. Κατσαβριάς, Κουφάκης, Τσέργας (69’ Νάτζιος), Α. Κοντοβάς, Χριστοδουλόπουλος, Μηλιώνης (23’ λ.τ Τζαφλέρης), Κακλιάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.