Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στην Εθνική ομάδα, μετά την ταπεινωτική εντός έδρας ήττα από την Αρμενία, με την οποία -ουσιαστικά- το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναζητεί, πλέον, ένα θαύμα για να προκριθεί στα τελικά του EURO 2020.

Ίσως κι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την πλευρά της ΕΠΟ και συγκεκριμένα στο θέμα του προπονητή. Ο Άγγελος Αναστασιάδης πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης», καθώς δεν είναι μόνο τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα των προκριματικών, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει καλές σχέσεις με αρκετούς διεθνείς.

Το επόμενο ματς της Εθνικής είναι προγραμματισμένο για τις 5 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία (εκτός έδρας) και το μόνο σίγουρο είναι πως η αποστολή της ομάδας δεν θα είναι η ίδια με αυτή που γνωρίζουμε έως τώρα.

Εάν σε αυτή βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τότε δεν θα συμβεί το ίδιο και με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τοροσίδη (ίσως και άλλους) που δεν πρόκειται να συνεχίσουν στην Εθνική με προπονητή τον Αναστασιάδη.

Οι επιλογές του 65χρονου τεχνικού έχουν φέρει «εμφύλιο» μέσα στ΄ αποδυτήρια και σε συνδυασμό με τις τοποθετήσεις του στη συνέντευξη Τύπου («εάν δεν το πιστεύει ο Παπασταθόπουλος δεν πρέπει να βρίσκεται στην ομάδα»), αλλά και εκείνες που προηγήθηκαν του αρχηγού για το κλίμα που επικρατεί, τότε είναι δεδομένο πως κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και οι συνεργάτες του καλούνται να δώσουν ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κατάσταση. Ήδη, έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης και θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι κινήσεις που πρέπει, μετά, μάλιστα, και τη συνάντηση που είχαν οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος με τον διοικητικό ηγέτη της Ομοσπονδίας μετά τον αγώνα με την Αρμενία.

Οι δύο βασικοί πυλώνες της άμυνας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του είπαν ξεκάθαρα ότι εάν δεν γίνουν άμεσα οι αλλαγές που πρέπει, τότε θα σταματήσουν από την Εθνική. «Η εμείς ή, αυτός» φέρονται να είπαν οι δύο διεθνείς, εννοώντας προφανώς πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Εθνική με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός και η σημερινή μέρα (12/6) είναι καθοριστική, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.