Ρίχνει ζάρια, φέρνει… «άσσους» η Νίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, η Νίκη προσπαθεί γρήγορα να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Γρηγοριάδη από τους κυανόλευκους και τον Βόλο, όντας πολύ κοντά στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα – Πιθανό το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμη ενός, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ή αυτή του Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, οι κυανόλευκοι βρίσκονται εδώ και αρκετές μέρες σε συζητήσεις με νεαρό πορτιέρο, που αγωνίζεται σε ομάδα των τοπικών μας πρωταθλημάτων και έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, με τις εμφανίσεις του, στους ιθύνοντες της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται άκρως θετικός στην μετακόμισή του στη Νίκη, με το μόνο που απομένει να είναι η οριστική συμφωνία του συλλόγου, με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης.

Παράλληλα, ο Λεωνίδας Μπίλης και οι συνεργάτες του δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα τερματοφύλακα, προκειμένου να «κλείσει τετράδα», εξέλιξη που θα κάλυπτε απολύτως το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Νίκη θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την απόκτηση ενός γηγενούς τερματοφύλακα, που ενδιέφερε τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και αρκετό καιρό, με την περίπτωση, παρ’ όλα αυτά, να εμφανίζει κάποιες δυσκολίες. «Σύμμαχος» και μεγάλο «όπλο» της προσπάθειας μεταγραφής του είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να «μετακομίσει» στη Νίκη, με τους αρμόδιους της ομάδας να κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους τις επόμενες μέρες ή ακόμα και τον Ιανουάριο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.