Ρόκας: Γινόμαστε και πάλι Ολυμπιακός Βόλου

Για τα νέα δεδομένα στον Ολυμπιακό Β. μίλησε ο Στάθης Ρόκας, εκ των αρχηγών των ερυθρολεύκων στη συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας ότι ήδη έχουν αλλάξει πολλά πράγματα κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κερδίζει και ο κόσμος να είναι δίπλα της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Στάθης Ρόκας στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα, όχι όμως για την προσπάθεια. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για 90 λεπτά, μ’ έναν αντίπαλο που ήρθε σήμερα για να πάρει το Χ, όπως αποδείχτηκε, κλεισμένοι πίσω. Εμείς πρέπει να βρούμε τρόπους τέτοιες ομάδες, που έρχονται εδώ και κλείνονται μέσα στην περιοχή τους, να τις διασπάμε, για να κερδίσουμε. Θα συνεχίσουμε, έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα, η ομάδα δείχνει σιγά σιγά, σε όλα τα επίπεδα, να βρίσκει το δρόμο της και να γίνεται πάλι Ολυμπιακός Βόλου. Δε χρειάζεται να λέμε πολλά, την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε, να συνεχίσουμε, ο κόσμος πρέπει να είναι ακόμη κοντά μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μαζί μας κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ με ομάδες που έρχονται εδώ ή και εκτός έδρας που κλείνονται πίσω, για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για το εάν υπάρχει άγχος στους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν υπάρχει άγχος, απλά από την πρώτη στιγμή κάναμε μόνο επίθεση σήμερα. Δεν μπήκαν 1-2 φάσεις στην αρχή, λογικό είναι, με ένα τερέν κακό, να θέλουμε γρήγορα ή μάλλον βιαστικά να κινηθούμε. Γρήγορα πρέπει να πηγαίνουμε, βιαστικά όχι, είναι διαφορετικό. Από κει και πέρα, δεν έχουμε άγχος, έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στην ομάδα. Σιγά σιγά, γιατί ήρθαν και καινούργια παιδιά, να μπούμε στο κλίμα.

Εγώ είμαι πολλά χρόνια εδώ και γνωρίζω το τι γίνεται, τα παιδιά είναι καινούργια και πρέπει μάθουν τι γίνεται. Έχουν αρχίσει και μπαίνουν στο κλίμα και βλέπω ότι γινόμαστε μια διαφορετική ομάδα. Από τις 2 Ιανουαρίου, γινόμαστε μια διαφορετική ομάδα. Ξέρω τι υπήρχε πριν και σιγά σιγά θα πάμε να τα φτιάξουμε όλοι μαζί. Είμαστε μια ομάδα και θα τα φτιάξουμε. Ήδη έχουν γίνει πολλά πράγματα στην ομάδα μέσα και νομίζω ότι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Περισσότερο πάθος, περισσότερη δύναμη βγάζουν τα παιδιά. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που υστερεί σήμερα. Έβγαλαν όλοι πάθος και δύναμη κι αυτό πρέπει ο κόσμος να το καταλαβαίνει. Θέλουμε κι εμείς να κερδίζουμε και πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να βάλουμε και κάποια άλλα στοιχεία κι αυτά μέσα από τη δουλειά με τον προπονητή μας, με τον γυμναστή μας πρέπει να τα βγάλουμε και θα τα βγάλουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.