Ρόλο-κλειδί έχει ο Βλιώρας για τη μη παραχώρηση του Πανθεσσαλικού στη Νίκη

Ως μέλος του Δ.Σ. της διαχειρίστριας εταιρείας του Πανθεσσαλικού Σταδίου «Πανθεσσαλικό Α.Ε.»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Γιώργος Βλιώρας, που είναι και μέλος της διαχειρίστριας εταιρείας του Πανθεσσαλικού Σταδίου «Πανθεσσαλικό Α.Ε.», έχει ρόλο-κλειδί μ’ αυτή την ιδιότητα στη μη παραχώρηση του γηπέδου στην ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης, που αναγκάζεται να παίξει σαν γηπεδούχος στην Καρδίτσα.

Με την πρόφαση της συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, η Νίκη χάνει το Πανθεσσαλικό, που αποτελεί τη φυσική της έδρα και ξενιτεύεται κι αυτό γίνεται με τις ευλογίες και του Γιώργου Βλιώρα, που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα σκοπίμως στην ομάδα μπάσκετ της Νίκης, παρόλο που προπονεί και κοουτσάρει κανονικά την ομάδα και έχει δώσει το παρών στα φιλικά προετοιμασίας, γιατί αυτό θα εγείρει αντιδράσεις.

Μάλιστα αύριο Σάββατο (14/10) είναι και το πρώτο ματς της Νίκης με τα Τρίκαλα Basket και ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους κυανόλευκους είναι και η συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας προς τον συγκεκριμένο προπονητή, καθώς οι φίλαθλοι είναι στα κάγκελα με την «εξορία» της ποδοσφαιρικής Νίκης και μεγάλο μερίδιο ευθύνης σ’ αυτό φέρει και ο Γιώργος Βλιώρας ως μέλος του Δ.Σ. της διαχειρίστριας εταιρείας του Πανθεσσαλικού.

Ουσιαστικά είναι και στα δικά του χέρια να αλλάξει άμεσα την επιλογή της η Πανθεσσαλικό Α.Ε. να πολεμήσει τη Νίκη ευθέως.

Ασφαλώς, ο Γιώργος Βλιώρας ως πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ έχει και ευθύνη που δεν έχει υπογραφεί το παραχωρητήριο για τη Νεάπολη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.