Ρυθμική Γυμναστική: Βολιώτικες επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη

Στο 5ο διεθνές τουρνουά Royal Crown Cup στη Θεσσαλονίκη, που έγινε με τη συμμετοχή 460 αθλητριών από Ελλάδα και εξωτερικό, πήραν μέρος αθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής, ως μέλη συλλόγων του Βόλου, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες.

Για τον σύλλογο Καλλίστη, η Γαλήνη-Γεωργία Κορακάκη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλα και το χάλκινο στο πρόγραμμα με στεφάνι. Επίσης η Αιμιλιάνα Βλιώρα κατέκτησε την 4η θέση στο πρόγραμμα με στεφάνι, με τους εκπροσώπους του συλλόγου να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους.

Από την άλλη, για τη Γυμναστική Ένωση Βόλου καταγράφονται οι εξής διακρίσεις:

-Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα Ensemble Nεανίδων στο πρόγραμμα με σχοινάκια και αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα με μπάλες. Την ομάδα αποτελούσαν οι Γεραμπίνη Στέλλα, Γιαμουστάρη Κυριακή, Γκιντσίδη Σταυρίνα, Μπανάσιου Κωνσταντίνα, Στάμου  Μαρκέλλα και Στάμου Ναυσικά.

-Αργυρό μετάλλιο στις κορύνες και χάλκινο στο στεφάνι για την αθλήτρια Κοντογιάννη Ελεάννα στην κατηγορία Pre Jounior Level B.

-Χάλκινο μετάλλιο στο σχοινάκι  και  7η θέση στη μπάλα  για την αθλήτρια Μηλιώνη Μαρέλια στην κατηγορία Pre Jounior Level B.

-Χάλκινο μετάλλιο στο στεφάνι και 7η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα  για την αθλήτρια Τριανταφύλλου Ελένη στη κατηγορία Benjamins Level Α.

-Δύο αργυρά μετάλλια σε σχοινάκι και στεφάνι για την αθλήτρια Γκούγκουρα Μυρτώ στην κατηγορία Benjamins Level B.

-4η θέση στο σχοινάκι και 7η θέση στο στεφάνι για την αθλήτρια Καραγιάννη Μελίνα Benjamins Level B.

-5η θέση στο στεφάνι, 6η  θέση στις κορύνες και 7η στη μπάλα για την αθλήτρια Γεραμπίνη Στέλλα στην κατηγορία Junior Level A.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.