Σαντορίνη – Νίκη Βόλου 0-1: Το πρώτο διπλό της χρονιάς είναι γεγονός!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέτυχε νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας στο ΔΑΚ Νάξου, απέναντι στην Σαντορίνη με σκορ 0-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League. Το διπλό αυτό είχε την… υπογραφή του Αντόνιο Ροχάνο, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 58ο λεπτό.

Στο 21′ η Νίκη έχασε την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο παιχνίδι για να ανοίξει το σκορ. Ο Τζοβάρας έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δερμιτζάκη σε κόρνερ.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη απείλησε ξανά στο 38′ με τον Γκονζάλες να επιχειρεί ένα ξαφνικό σουτ αλλά ο κίπερ της Σαντορίνης είχε και αυτή την φορά απάντηση, πέφτοντας στην αριστερή του γωνιά και στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Βρήκε δίχτυα στην επανάληψη

Η Νίκη Βόλου μπήκε σε θέση οδηγού στο 58′. Ο Ροχάνο έκλεψε την μπάλα από τον Δερμιτζάκη και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

Στο 77′ οι «κυανόλευκοι» απείλησαν ξανά με τον Τζοβάρα, ο οποίος έκανε ένα σουτ από αριστερά, ο τερματοφύλακας των Νησιωτών απέκρουσε και έστειλε την μπάλα πάνω στον Κρουθ. Ο Ισπανός επιχείρησε και αυτός ένα σουτ, όμως οι αμυντικοί της Σαντορίνης απομάκρυναν πάνω στην γραμμή της εστίας τους.

Το τριπλό σφύριγμα του κ. Ντάουλα ανέδειξε νικητές τους «κυανόλευκους», χαρίζοντας τους τρεις πολίτιμους βαθμούς και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Νίκη δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και δεν δέχθηκε κάποια τελική προσπάθεια στο ματς από την ομάδα του Νίκου Παντέλη, που πάντως είχε δείξει πολύ καλό πρόσωπο στους τυπικά εντός έδρας αγώνες που είχε δώσει μέχρι στιγμής στο ΔΑΚ Νάξου.

Κάρτες

Κίτρινες 48′ Παπαζαχαρίας, 93′ Παντίδος / 41′ Αργύρης, 45′ Μπόσιο, 68′ Μέτσε, 75′ Τζοβάρας, 92′ Μπαλάφας

Σαντορίνη (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Κουρέλλας, Ερρίκος (86′ Λάμπρου), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Πολύζος (69′ Μαλάι), Ιβανίδης (86′ Μηνάς), Σιμιτζής (63′ Μπουντόπουλος), Γιουκούδης, Περογαμβράκης (46′ Ντηνιωτάκης), Κανούλας
Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Καραγκιόζης, Καλουτσικίδης, Τζοβάρας (91′ Μπιτσάκος), Μπαλάφας, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπόσιο, Μέτσε, Γκονζάλες, Γκαρσία (91′ Ντομίνγκεθ), Ροχάνο (70′ Κρουθ)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.