Σαρακηνός και ΓΣ Σκιάθου στο Μητρώο, επίθεση Γκλαβίνη σε Αυγενάκη!

Εγγραφή και για τον ΓΣ Σκιάθου

Ο Σαρακηνός Βόλου είναι το σωματείο που πιο πρόσφατα έκανε την εγγραφή του με επικαιροποιημένα στοιχεία για το 2022 στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ωστόσο η όλη διαδικασία φαίνεται ότι προκάλεσε εκνευρισμό στον πρόεδρό του Θοδωρή Γκλαβίνη, που με δήλωσή του στο «Magnesiasports» ξέσπασε εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την πολυπλοκότητα αλλά και το κόστος που απαιτήθηκε…

«Μετά από πολύ κόπο και έναν…τόνο βιβλία που δε τα έχει ούτε η Μπαρτσελόνα(!) και με τη βοήθεια των δικηγόρων κκ Γιάννη Τσάτσου και Βασίλη Μπακαλιάνου, επιτέλους καταφέραμε να ενταχθούμε στο Μητρώο της ΓΓΑ. Ωστόσο πιστεύω πως ο υφυπουργός Αθλητισμού τράβηξε πολύ το σκοινί!» ανέφερε ο κ. Γκλαβίνης και συνέχισε ως εξής: «Ξέρω όμως να πω το εξής: Οι ομάδες καθώς και ο Σαρακηνός του οποίου ηγούμαι θα συνεχίσουν εκτός απροόπτου να υπάρχουν και του χρόνου και για πολλά ακόμη χρόνια. Δεν ξέρω όμως αν ο κ. Αυγενάκης θα εκλεγεί ξανά. Κάποια στιγμή ο υφυπουργός Αθλητισμού θα πρέπει να ξέρει από Αθλητισμό και ποδόσφαιρο και να εκτιμάει τους προέδρους που για τόσα χρόνια δεν είχαν σχεδόν από πουθενά στήριξη, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις».

Όσον αφορά τη διαδικασία, ο πρόεδρος του Σαρακηνού σημείωσε: «Νομίζω πως ήταν ψυχοφθόρο όλο αυτό. Με το «έτσι θέλω» ζήτησαν να εγγραφούν τα σωματεία στο Μητρώο, κάτι που κόστισε και σε χρήμα κιόλας. Στο κάτω κάτω λεφτά δικά μας χαλάμε από την τσέπη μας, και δεν του ζητήσαμε να μας πει που θα τα χαλάμε»!

Ο κ. Γκλαβίνης πάντως σημείωσε ότι το ευχάριστο είναι πώς φαίνεται να πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ (αναλυτικά ΕΔΩ).

Στο Μητρώο και οι Σκιαθίτες

Την ίδια στιγμή και ο ΓΣ Σκιάθου επικαιροποίησε τα στοιχεία του για το 2022 στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Ο σύλλογος του νησιού των Σποράδων διατηρεί τα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης στη λίστα, με τους πέντε από τους έξι νησιωτικούς συλλόγους να έχουν καλυφθεί και για το 2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.