“Σάρωσε” τα μετάλλια ο ΑΣ Πήγασος στην Πορταριά

Πλούσιος είναι ο απολογισμός για τον γνωστό αθλητικό σύλλογο της πόλης μας Πήγασο, καθώς οι αθλητές του κατέκτησαν πλήθος μεταλλίων στις δύο διοργανώσεις καράτε που φιλοξενήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Πορταριάς.

Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 9/12 και 10/12 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς, το διασυλλογικό κύπελλο knock down καράτε και το κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών κεντρικής Ελλάδος της ΕΛ.Ο.Κ (Ελληνική ομοσπονδία καράτε).

Ο Α.Σ Πήγασος Βόλου συμμετείχε με 102 συμμετοχές και στις δυο διοργανώσεις και κατέκτησε τον αντίστοιχο αριθμό μεταλλίων.

Η μαχητικότητα, το πάθος, η δύναμη, η ταχύτητα, η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η ευγενής άμυλα είναι χαρακτηριστικά που επέδειξαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου, προάγοντας έτσι τις αρχές και τις αξίες που διέπουν το καράτε.

Αναλυτικότερα ο τελικός απολογισμός για τον Α.Σ πήγασο είναι: 36 χρυσά, 30 αργυρά και 36 χάλκινα μετάλλια.

Η ελληνική οργάνωση shidokan ευχαριστεί τους συλλόγους του SHIDOKAN που συμμετείχαν και στις δύο διοργανώσεις με 130 αθλητές! Επίσης τη διαιτητή της ΕΛΟΚ Aϊστρατή Γεωργία και της ΕΟS Δήμου Ευάγγελο και Σπανοδήμο Γιώργο για την αμερόληπτη διαιτησία τους, τους προπονητές της ΕΟS sensei Λιούλιο Δημήτρη 5dan, sensei Τέλκη Κων/νο 4dan, sensei Σαββίδη Τέλη 4dan, sensei Μπατζόγλου Μιχάλη 3dan, sensei Παρισίδη Πάρη 3dan, sensei Βογιατζή Αντώνη 3dan, sensei Κατσούρα Δημήτρη 3dan, sensei Σπανοδήμο Γεώργιο 3dan, senpai Νταϊλιάνη Αχιλλέα 2dan, senpai Μπαγλατζή Ειρηλένα 2dan, senpai Μπεχλιβάνη Αδαμαντία 1dan ,senpai Παλάση Πάρη 1dan, senpai Γκιώνη Γιάννη 1dan, senpai Σαββίδη Χαράλαμπο 1dan.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.