ΣΔΥΒ: «Ακολουθούμε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού»

Θέση για το θέμα του κορωνοϊού παίρνει με ανακοίνωσή του και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, έχοντας κάνει γνωστό ότι αναστέλλει τη συμμετοχή του σε κάθε δράση και καλώντας τα μέλη του να ακολουθούν κατά γράμμα τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Η ανακοίνωση του ΣΔΥΒ αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα η κοινωνία έχει μπει σε ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό, που θα πάρει τέλος μόνο όταν αντιμετωπιστεί παγκόσμια ο κορωνοϊός covid-19 και οι συνέπειες που αυτός προξενεί. Κάθε δράση της καθημερινότητας έχει αλλάξει, και όλοι καλούμαστε να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση του προβλήματος ακολουθώντας όσα προβλέπουν οι πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που ανακοινώνονται, και τηρώντας αυστηρά κάθε κανόνα υγιεινής.

Όπως είναι φυσικό, και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου αναστέλλει μέχρι να αρθούν τα μέτρα, οποιαδήποτε δράση είχε προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα. Καλεί όλα τα μέλη του και όλο τον κόσμο να συμμορφώνεται με τις οδηγίες των αρχών, για το καλό της υγείας του και για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Παράλληλα προτρέπει τα μέλη του να συνεχίζουν να εφαρμόζουν κάνοντας πράξη το σύνθημα του συλλόγου «το Τρέξιμο είναι Υγεία, το οποίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς οι γεροί οργανισμοί κατά κανόνα είναι πιο ανθεκτικοί σε θέματα ασθενειών. Όπως είναι φυσικό, όποιος συνεχίζει την άθληση θα πρέπει να συμμορφώνεται αυστηρά με τα έκτακτα μέτρα και τις αποφάσεις που λαμβάνει η Πολιτεία.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μάλιστα 35 εκ των γιατρών και των εργαζομένων, είναι και μέλη-δρομείς και μαραθωνοδρόμοι του ΣΔΥ Βόλου. Τέλος ο σύλλογος θυμίζει ότι ο αριθμός μητρώου του ΣΔΥ Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211, και καλό είναι τα μέλη του να προσφέρουν ξανά αίμα καθώς λόγω των γεγονότων υπάρχει έλλειψη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.