Σε αγώνες κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη ο Ατλας

Το περασμένο Σάββατο (20/1) οι αθλητές του Ατλαντα Βόλου βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για αγώνες κλειστού στίβου, με τον βολιώτικο σύλλογο ν’ αναφέρει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε: “Πολύ καλή πρώτη παρουσία για τους αθλητές της αγωνιστικής μας ομάδας που συμμετείχαν στους αγώνες κλειστού στίβου στην παγωμένη Θεσσαλονίκη.
Οι εμποδιστές μας που αγωνίστηκαν σημείωσαν μεγάλα ρεκόρ και έκαναν εξαιρετική αρχή για φέτος!
Πιο συγκεκριμένα:
Η Στυλιανή Σκιαθίτη στα 60μ. εμπόδια Κ18 έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ 9.20 και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Ο Αθανάσιος Γεραμπίνης στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Κ23 έκανε μεγάλο ατομικό 8.62 ρεκόρ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Ο Ρωμανός Σταθούρος και αυτός στο αγώνισμα των 60μ. εμποδίων στην κατηγορία Κ20 έκανε μεγάλο ατομικό ρεκόρ 8.49 και κατέκτησε την τρίτη θέση.
Επίσης η Χριστίνα Χλέμπου στο άλμα τριπλούν έκανε την προσπάθειά της.
Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν επίσης στα 60μ. απλώς, κάνοντας μια επιπλέον κούρσα προπονητικού χαρακτήρα αποκτώντας περισσότερες εμπειρίες από αγώνες κλειστού στίβου.
Στο γήπεδο βρέθηκε και η πρωταθλήτριά μας, Ελένη Βιδούρη, που ήρθε να παρακολουθήσει τους συναθλητές της, η οποία μετά από έναν επίμονο τραυματισμό, πλέον είναι καλά και ετοιμάζεται για τους αγώνες του ανοικτού στίβου.
Τους αθλητές συνόδεψε ο προπονητής τους Δημήτρης Θεοχάρης.
Η διοίκηση του συλλόγου μας εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά και ανάλογες επιτυχίες στους υπόλοιπους αθλητές μας για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.