Σε αξιολόγηση αθλητών στο Ηράκλειο o Γουλέτσιος της Αργούς Βόλου

Στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσει στο Ηράκλειο Κρήτης η πρώτη φάση της επιλογής και της αξιολόγησης των αθλητών και των αθλητριών της ηλικιακής ομάδας 2009-2010, με τον Αλέξανδρο Γουλέτσιο της Αργούς Βόλου να συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις.

Όπως σημειώνει και ο βολιώτικος σύλλογος σε διαδικτυακή ανάρτησή του: «Οι επιτυχίες του συλλόγου μας σε επίπεδο εθνικών ομάδων συνεχίζονται. Μετά τον Χαράλαμπο Παξιμαδάκη που είναι ήδη μέλος της εθνικής Εφήβων ένας ακόμη αθλητής μας, ο Αλέξανδρος Γουλέτσιος επιλέχθηκε για να συμμετάσχει στην αξιολόγηση για την συγκρότηση της νέας εθνικής Παμπαίδων γεννημένων το 2009-2010. Η αξιολόγηση θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 12-20/7. Καλή επιτυχία Αλέξανδρε».

Στόχος του προγράμματος είναι, η κατά ένα χρόνο νωρίτερα προεπιλογή και οργάνωση των Προεθνικών ομάδων Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Από 12 έως 20 Ιουλίου θα γίνει η αξιολόγηση των αγοριών και από 22 έως 30 Ιουλίου των κοριτσιών. Οι αθλητές-αθλήτριες θα συνεχίσουν στα κατά τόπους κλιμάκια απο τον Σεπτέμβριο με προσθήκη αθλητών-αθλητριών που δεν συμμετέχουν στην συγκεκριμένη συγκεντρωτική προετοιμασία. Επίσης, θα οργανωθεί και τελική επιλογή τον Απρίλιο 2024.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.