Σε διεθνείς διοργανώσεις Φραδέλος και Αντωνίου του Νικόμαχου

Σε διεθνείς διοργανώσεις θα δώσουν το παρών οι Φραδέλος και Αντωνίου του Νικόμαχου Βόλου.

Ο Χρήστος Φραδέλος μετά τις επιτυχίες του μέσα στο 2023 θα αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος  στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων ανδρών γυναικών, που θα γίνει στο Βουκουρέστι από 6 έως 10 Δεκεμβρίου και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία διάκριση. Από την άλλη μεριά, ο Χρήστος Αντωνίου θα αποτελέσει μέλος των κλιμακίων Βορείου Ελλάδος και της επίλεκτης ομάδας, η οποία μεταβαίνει στη Βουλγαρία στο διεθνές πρωτάθλημα Hereya, που θα γίνει στη Σόφια στις 2 και 3 Δεκεμβρίου με συμμετοχή 1000 περίπου αθλητών από όλη την Ευρώπη.

Στην αποστολή της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, η οποία ταξιδεύει στη Βουλγαρία, συμμετέχει και ο προπονητής του συλλόγου Τόρης Δημήτριος, ως αρχηγός αποστολής, αφού είναι και προπονητής κλιμακίων  της ομάδας.

Το Δ.Σ. και όλος ο σύλλογος τους εύχεται όλους  καλή τύχη και δυναμική διάκριση.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στις 8, 9 και 10 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου θα γίνει το τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ενωσης TaeKwonDo Βορείου Ελλάδος. Στο πρωτάθλημα, που θα κρίνει τους επίλεκτους αθλητές κλιμακίων για το 2024, θα συμμετέχουν αθλητές όλων των κατηγοριών και κυρίως αυτοί οι οποίοι έχουν πάρει πόντους από τις προηγούμενες δύο διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.