Σε εξέλιξη εθελοντική αιμοδοσία στο προαύλιο του ΙΝ Ευαγγελίστριας

Από νωρίς το πρωί ξεκίνησε στο προαύλιο του ΙΝ Ευαγγελίστριας, εθελοντική αιμοδοσία, με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου να βρίσκεται εκεί, και την ΠΑΕ Νίκη να καλεί τον κόσμο να συμμετέχει στη διαδικασία.

Όπως τόνισε ο κ. Ιγνάτιος Γελαγώτης,  πρόεδρος συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Μαγνησίας «Αλληλεγγύη» που ανέλαβε την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δράσης σήμερα,  οι εξορμήσεις πραγματοποιούνται καθώς τα αποθέματα αίματος είναι σε διαρκή έλλειψη, εξαιτίας και της πανδημίας του κορωνοϊού. «Ο κόσμος φοβάται να έρθει στο νοσοκομείο για αιμοδοσία, οπότε με την κινητή μονάδα πραγματοποιούμε εθελοντική αιμοδοσία σε διάφορα σημεία της πόλης, και αύριο το πρωί θα είμαστε στη Νομαρχία. Εξάλλου στο αθλητικό κέντρου της Χιλιαδούς η μονάδα βρίσκεται εκεί κάθε πρωί και όποιος θέλει μπορεί να πηγαίνει εκεί να δίνει αίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από πλευράς Νίκης, αν και η ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία, παρών ήταν για να δώσει αίμα, τουλάχιστον σε πρώτη φάση το πρωί, ο υπεύθυνος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Γιάννης Καζεπίδης. Μάλιστα, σημείωσε ότι οι δράσεις συνεχίζονται, μετά την επίσκεψη στο Ορφανοτροφείο και στην Κιβωτό του Κόσμου κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι η Κιβωτός του Κόσμου θα συμπεριληφθεί και στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.