«Σε καλά χέρια ο Μίχαελ», λέει η οικογένεια Σουμάχερ

Η οικογένεια του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίχαελ Σουμάχερ, διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι δέχεται εξαιρετική φροντίδα και θεραπεία, καθώς προετοιμάζεται για τον αυριανό εορτασμό των 50ών γενεθλίων του.

Ο «Σούμι», ο οποίος αποχώρησε από τους αγώνες το 2012, δεν έχει εμφανιστεί δημόσια μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη κάνοντας σκι στο θέρετρο της Μεριμπέλ, στις γαλλικές Άλπεις.

«Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι στα καλύτερα χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε», ανέφερε η οικογένεια, σε ένα από τα σπάνια σχόλια για την κατάσταση της υγείας του.

«Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίχαελ και διατηρούμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως η υγεία, όπως πάντα, στο ιδιωτικό απόρρητο», πρόσθεσε.

Όπως αναφέρθηκε, μια επίσημη εφαρμογή για τον Μίχαελ Σουμάχερ θα παρουσιαστεί αύριο, για να δώσει τη δυνατότητα στους «πιστούς» του να ξαναδούν όλες τις επιτυχίες στην καριέρα του, ενώ το Ίδρυμα Keep Fighting δημιούργησε ένα εικονικό μουσείο.

«Η εφαρμογή είναι άλλο ένα ορόσημο στην προσπάθειά μας γι’ αυτόν και εσάς, τους θαυμαστές του, γιορτάζοντας τα επιτεύγματά του», ανέφερε η οικογένεια.

«Ο Μίχαελ μπορεί να είναι περήφανος γι’ αυτό που έχει επιτύχει. Εμείς, έτσι θέλουμε να θυμόμαστε και να γιορτάζουμε τις νίκες και τα ρεκόρ του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.