Σε καλή κατάσταση ο Πατσιογιώργος

Ήταν στο 53΄ της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Νέου Κεραμιδίου όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Δημήτρης Πατσιογιώργος βρέθηκε στο έδαφος, και παρά τις διαμαρτυρίες από την κερκίδα περί εσκεμμένης καθυστέρησης, αποδείχθηκε ότι ο παίκτης του Εθνικού όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, αλλά είναι πλέον σε καλή κατάσταση.

0 29χρονος τερματοφύλακας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μάλιστα οι καρδιακοί παλμοί του ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι, γι’ αυτό και κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή όπως ανέφεραν και στελέχη της ομάδας είναι σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου εφόσον όλα είναι καλά να του δοθεί εξιτήριο.

Βλέποντας όμως το ασθενοφόρο να σπεύδει στο σημείο όπου είχε πέσει και να του τοποθετείται μάλιστα και κολάρο, ήταν και αυτοί που ανησύχησαν για τον παίκτη, και δεν έμειναν στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι, με τον διαιτητή να κρατά και ανάλογο χρόνο στο τέλος. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα περιστατικά τελευταία σε αγωνιστικούς χώρους που είχαν τραγική κατάληξη, αλλά ορισμένοι δεν δείχνουν να τα λαμβάνουν καθόλου υπόψη…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.