Σε κολυμβητική εγρήγορση η Νίκη Βόλου

Με συμμετοχή σε ημερίδα τεχνικής κολύμβησης και στο Πανελλήνιο Masters

Tο Σαββατοκύριακο 03-04/06 15μελής αποστολή της Νίκης Βόλου συμμετείχε στην ημερίδα ορίων  τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ στο Ποσειδώνιο Εθνικό  κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι: «Στην τελευταία ημερίδα πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και νέα ατομικά ρεκόρ. Την αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος μαζί με τον Γιώργο Φιλίππου. Η ΔΕ του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά και τον προπονητή για την πολύ καλή  εμφάνιση της ομάδας και εύχεται καλή συνέχεια ενόψει Πανελληνίου πρωταθλήματος στο τέλος Ιουλίου».

Την ίδια στιγμή, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Masters στο κλειστό κολυμβητήριο ΟΑΚΑ (2-4 Ιουνίου) συμμετείχε ο Αντώνης Κρύσιλας.

Ο αθλητής της Νίκης Βόλου κατέλαβε την 7η θέση στα 1500μ ελεύθερο με ατομικό ρεκόρ, 7η θέση στα 800μ ελεύθερο με ατομικό ρεκόρ, 6η θέση στα 400μ ελεύθερο και 8η θέση στα 200μ ελεύθερο στην  κατηγορία 55-59.

«Η ΔΕ του τμήματος Κολύμβησης συγχαίρει τον Αντώνη για την αγωνιστική εμφάνιση και τον ευχαριστεί που μας τιμά αγωνιζόμενος με το σκουφάκι του συλλόγου μας διδάσκοντας ήθος και αγωνιστικό φρόνημα που αποτελεί παράδειγμα για κάθε αθλητή και αθλήτρια του τμήματος κολύμβησης» αναφέρει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.