Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς η Νίκη Βόλου, παρουσιάζει ρόστερ και νέα αποκτήματα

Η Νίκη Βόλου βρίσκεται πλέον σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, μιας και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πορταριά έλαβε τέλος. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είχε προαναγγήλει 1-2 μεταγραφές από το «βουνό των Κενταύρων» και όπως είδαμε χθες ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σταύρος Τσουκαλάς. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό, ο οποίος θα δώσει αρκετές λύσεις και εμπειρία στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το πλούσιο βιογραφικό του

Ο Σταύρος Τσουκαλάς Έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Δόξα Δράμας, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης, Κισβάρντα και Νέα Σαλαμίνα. Το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει 199 συμμετοχές, με 18 τέρματα στην πρώτη τη τάξει εθνική μας κατηγορία, 20 συμμετοχές στη δεύτερη και 26 συμμετοχές, με εννιά γκολ στην τρίτη. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε 21 αγώνες της Α’ Εθνικής Κύπρου, έχοντας σκοράρει δύο φορές και σε δέκα αναμετρήσεις της δεύτερης κατηγορίας. Τέλος, έχει παίξει σε 55 ματς της Α’ Εθνικής Ουγγαρίας, με οκτώ τέρματα, ενώ έχει και τέσσερις συμμετοχές, σε προκριματικούς αγώνες του Europa League.
Στο πρώτο μισό της περσινής αγωνιστικής σεζόν, με τη φανέλα της Κισβάρντα, στην Α’ Ουγγαρίας, αγωνίστηκε 13 φορές, σκοράροντας ένα γκολ και τον Ιανουάριο του 2021 αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, με την οποία κατέγραψε 21 συμμετοχές, με δύο τέρματα.

Πέραν του 33χρονου αμυντικού μέσου, η Νίκη Βόλου ίσως κινηθεί για ακόμη μια μεταγραφή. Αλλά, το σημαντικό είναι ότι το ρόστερ έχει συμπληρωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό και απλώς από εδώ και πέρα θα μπούνε με καθαρό μυαλό κάποιες πινελιές αν χρειαστεί.

Την Κυριακή 29 Αυγούστου η Νίκη Βόλου θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ Β. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί όμως ακόμη, σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Παρουσιάζει το νέο ρόστερ

Τέλος, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσουν τη νέα τους ομάδας και κάνουν έκκληση στο κοινό της ομάδας να είναι παρών και αυτό. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσκαλεί τους φίλους της, την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο πρώτο “κυανόλευκο” event της προσεχούς αγωνιστικής σεζόν!
Όλοι μαζί, ύστερα από αρκετό καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να καλωσορίσουμε, για πρώτη φορά, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, ενώ παράλληλα, θα παρουσιαστεί και η πρώτη αγωνιστική εμφάνιση.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Techitserious!
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Εκτός της εγκατάστασης, θα υπάρχει σημείο αγοράς εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 και μετοχών για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.
Κατά την παρακολούθηση της εκδήλωσης, εντός του θεάτρου, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.
Το βράδυ της 1ης Σεπτεμβρίου, “ντύνουμε στα μπλε” την πόλη! Μην το χάσεις!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.