Σε ρυθμούς ανόδου η Αγριά…

Η Αγριά διαφώνησε τουλάχιστον με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική με αντίπαλο τον ΓΣ Αμπελών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι, οπότε με δεδομένο ότι θα διεκδικήσει τη νίκη η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 4 Ιουλίου και στο κλειστό των Φαρσάλων.

Χωρίς άγχος ωστόσο, η ομάδα της Αγριάς θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό και ό,τι μέλλει γενέσθαι. Οπότε όλοι καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, ενώ ανάλογη, ίσως και πιο παθιασμένη είναι η στάση του ΓΣ Αμπελώνα.

Συγκεκριμένα από την ομάδα του Νομού Λάρισας (ανήκει στον Δήμο Τυρνάβου ο Αμπελώνας), γίνεται λόγος για «ραντεβού με την ιστορία». Ο ΓΣ Αμπελώνα μάλιστα στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ωστόσο στη συνέχεια υποβιβάστηκε λόγω οικονομικών στις τοπικές κατηγορίες, και η νυν ομάδα έχει προκύψει από τη συνένωση του τότε ΓΣ με τον Αίολο Αμπελώνα…

Ανεβαίνουν δύο στην Α2 ΕΣΚΑΘ

Η διαδικασία για την τρίτη… θεσσαλική θέση στη Γ’ Εθνική από την Α1 ΕΣΚΑΘ φέρνει αλλαγές και στις υπόλοιπες τοπικές κατηγορίες, με τους υποβιβασμούς να είναι ωστόσο δεδομένοι.

Συγκεκριμένα είχε ανακοινωθεί ότι την κενή θέση που θα προκύψει στην Α1 θα πάρει η νικήτρια ομάδα του μπαράζ μεταξύ των ομάδων της Ανόρθωσης Βόλου και της ΕΑ Λάρισας που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους της Α2 ΕΣΚΑΘ.

Από την άλλη όμως αγώνας μπαράζ στη Β΄ΕΣΚΑΘ δεν θα πραγματοποιηθεί,  με τις ομάδες των Τιτάνων Αλμυρού και Πελαργού Λάρισας να εξασφαλίζουν ταυτόχρονα και άνευ αγώνος την άνοδο, μιας και η Δήμητρα Ευξεινούπολης φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα κατεβεί να αγωνιστεί την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα.

Τέλος, όπως αναφέρεται, σήμερα στις 12 το μεσημέρι και στα κεντρικά γραφεία της ΕΣΚΑΘ στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις για τα ζευγάρια των αγώνων της τελικής φάσης Παίδων και Εφήβων. Πρωταθλήτρια στους Εφήβους της Μαγνησίας έχει αναδειχθεί η ομάδα του Αιολικού, ενώ στους Παίδες ο Ίωνας Βόλου έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.