Σε ρυθμούς ντέρμπι Νίκη και Ολυμπιακός

Μετρώντας κέρδη και απώλειες μετά και την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου σκέφτονται και επίσημα πλέον τη μεταξύ τους αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, με ώρα έναρξης όπως λέγεται τις 15:00.

Γηπεδούχος αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου, με τη Νίκη να είναι τυπικά φιλοξενούμενη και τα δύο σύνολα να προετοιμάζονται πλέον για τη μεταξύ τους αναμέτρηση θέλοντας εκατέρωθεν το θετικό αποτέλεσμα, τόσο για τους βαθμούς όσο και για λόγους γοήτρου. Η έμφαση στη συγκεκριμένη αναμέτρηση φάνηκε και από τις δύο πλευρές ήδη από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τις δηλώσεις παικτών για έκτιση ποινών λόγω καρτών.

Έτσι, στον Ολυμπιακό Βόλου επιστρέφουν οι Νίκος Μπουτζίκος και Αντώνης Τσιάρας που εξέτισαν την ποινή που είχαν λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο, ενώ λογικά έτοιμος θα είναι και ο Μανώλης Φαζός που απουσίασε από την αναμέτρηση της Ρόδου λόγω ίωσης. Από την άλλη σίγουρη μοιάζει η απουσία του Γεννάδιου Ξενοδόχοφ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Στη Νίκη Βόλου πάλι μετράνε τέσσερις επιστροφές, αφού απέναντι στον Διαγόρα δεν τέθηκαν οι Ροχάνο, Μπιτσάκος, Μπαλάφας και Κρουθ λόγω καρτών και ετοιμάζονται πλέον να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σημαντική απώλεια όμως είναι αυτή του Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, καθώς ο παίκτης των «κυανόλευκων» ταλαιπωρείται από τράβηγμα και δύσκολα θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ο Στάικος Βεργέτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.