Σφραγίζει τον τίτλο απέναντι στον Σαρακηνό ο Ολυμπιακός Βόλου

Αναζητεί την επόμενη νίκη του και σκέφτεται τα μπαράζ ανόδου

Εξασφαλίζοντας τον τίτλο και την πρώτη θέση στην Α’ ΕΠΣΘ, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να μπει σε ρυθμούς μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, διεκδικώντας μία από τις θέσεις που θα σημαίνει την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Ωστόσο προέχει αρχικά το παιχνίδι με τον Σαρακηνό και στο τέλος του πρωταθλήματος η αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκιάθου.

Κυριακή 7 Απριλίου λοιπόν στις 15:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο γήπεδο του ΕΑΚ τον Σαρακηνό, που είναι βαθμολογικά αδιάφορος, έχοντας πετύχει την παρουσία του και την επόμενη χρονιά στην Α’ ΕΠΣΘ, αλλά δεν διεκδικεί και κάτι παραπάνω πλέον. Έτσι, το «ερυθρόλευκο» σύνολο θέλει να πάρει τη νίκη που θα του εξασφαλίσει από την προτελευταία αγωνιστική τον τίτλο στο φετινό πρωτάθλημα και μαθηματικά, για να δώσει και στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Σκιάξου τυπικό χαρακτήρα. Άλλωστε και ένας βαθμός αρκεί στον Ολυμπιακό Βόλου προκειμένου να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής ΕΠΣΘ.

Δεν ήταν ευνοϊκή η κλήρωση…

Από εκεί και πέρα, τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου ξέρουν καλά ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο τους στα μπαράζ, αφού τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρωτάθλημα.

Μπροστά τους γνωρίζουν ότι θα βρουν επίσης πρωταθλήτριες ομάδες στις περιοχές τους, ενώ και η κλήρωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα βατή, δίνοντας τα παιχνίδια με τις πρωταθλήτριες Καρδίτσας και Λάρισας εκτός έδρας, που είναι ομάδες με τον ίδιο στόχο, αυτόν της ανόδου δηλαδή. Ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, για το καλύτερο δυνατό, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το γηπεδικό ενόψει των αγώνων μπαράζ είναι ένα θέμα που απασχολεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, και αναμένεται η ολοκλήρωση των απαραίτητων κινήσεων προκειμένου τα παιχνίδια να δοθούν χωρίς πρόβλημα. Φυσικά πρώτος στόχος παραμένει η χρήση του ΕΑΚ, που είναι και η φυσική έδρα και σημαντικό βέλος στη φαρέτρα των «ερυθρόλευκων».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.