Σιδερένιο κομμάτι του πάγκου έπεσε στο κεφάλι ποδοσφαιριστή στο ΕΑΚ!

Δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, ενώ του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από την ομάδα

Σάπιοι είναι οι πάγκοι στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Αυτό αποδείχτηκε στο πρώτο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα Σαρακηνός-Πρωτεσίλαος, όταν η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του πάγκου της φιλοξενούμενης ομάδας χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και αμέσως αποκολλήθηκε ένα σίδερο, που έπεσε στο κεφάλι του Σέργιου Χασιώτη, αναπληρωματικού παίκτη των Πτελεατών.

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί ένα σχίσιμο στο μέτωπο και άπαντες να τρομάξουν, με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά να ζητά να σταματήσει ο αγώνας και να έλθει ένας γιατρός, που όμως ΔΕΝ υπήρχε στο γήπεδο. Έτσι, οι άνθρωποι του Πρωτεσίλαου βρήκαν μόνοι τους την άκρη με εφόδιο τα πολύ απαραίτητα υλικά που είχαν φροντίσει να φέρουν μαζί τους, τοποθέτησαν μία γάζα στο σημείο που χτύπησε ο Σέργιος Χασιώτης, ο οποίος μάλιστα μπήκε αλλαγή στην επανάληψη στη θέση του Χ. Παναγιώτου στο 67′. Πάντως το «παράσημο» από τον αναπάντεχο τραυματισμό του ποδοσφαιριστή ήταν εμφανές, όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία.

Το θέμα είναι, όπως αναρωτιόταν και ο Μιχάλης Ανδρωνάς, τι θα είχε συμβεί αν το σίδερο είχε χτυπήσει τον παίκτη του στο μάτι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.