Σίγουρος για Πανθεσσαλικό ο Μποτσιβάλης

Σε ό,τι αφορά το Πανθεσσαλικό, ο κ. Μποτσιβάλης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα θα αγωνιστεί σ’ αυτό και υπογράμμισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η δική του ομάδα και δεν μπορεί να κάνει κάτι, αν μπει και δεύτερη και τρίτη, γιατί δεν είναι δικό του το γήπεδο. Παράλληλα, ο κ. Τσεκούρας πληροφόρησε ότι την άλλη βδομάδα υπάρχει ραντεβού στην Αθήνα γι’ αυτόν τον λόγο. Ο Ολυμπιακός Βόλου, που έχει παραχωρητήριο μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα κάνει τον αγιασμό του τη Δευτέρα 24 και την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη 25 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό, ενώ, όπως έγινε γνωστό, στις 30 Ιουλίου η ομάδα φεύγει για προετοιμασία σε κάποιο προπονητικό κέντρο.

Για τον νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Μπουργάνη, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου είπε ότι του δόθηκε το δελτίο, για να πάει αποκλειστικά στον Απόλλωνα Σμύρνης, κι αν τελικά δε συμβεί αυτό, επιστρέφει στον Ολυμπιακό Β.

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Μποτσιβάλης επίσης είπε μεταξύ άλλων:

«Έχουμε καλύψει το 50% του ρόστερ. Είναι και παιδιά που θα έρθουν μόνο για δοκιμή, αλλά υπάρχουν και παίκτες που μιλάμε και δεν μπορούν να ανακοινωθούν, γιατί δεν έχουμε την υπογραφή τους.

Τα παιδιά που αξίζουν και έχουν αξιολογηθεί από τον κ. Μπράτσο αυτά θα μείνουν. Αν δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, καλύτερα να φύγεις μόνος σου. Έτσι έγινε με κάποιους. Ο περσινός κορμός δεν πήγε καλά, γιατί έπρεπε να είμαστε δέκα βαθμούς μπροστά και όχι να μας κυνηγάει η Νίκη και να είναι μπροστά ο Διαγόρας. Το ποιον παίκτη θα βάλουμε είναι θέμα των δύο προπονητών. Σε διοίκηση Μποτσιβάλη κοιτούσατε αν λείπει το κορδόνι από τα παπούτσια. Παλαιότερα δε μιλούσατε καθόλου.

Για τους παίκτες μέχρι την τελευταία μέρα εγώ πλήρωνα. Αν τα πήραν ή δεν τα πήραν, δεν είχαν μιλήσει με μένα. Πείτε μου μία ομάδα που πλήρωσε όσα είχε υποσχεθεί στη Γ’ Εθνική. Καμία. Κι αυτοί που ανέβηκαν, δεν ήταν με την ίδια λογική, ότι μόνο αν ανέβουν, θα πάρουν χρήματα;»

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσε και ο νέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Β. Λευτέρης Τασιόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.