Σιώμος: Παραπάνω από ικανοποιητικό το υλικό του Θησέα

O επιθετικός του Θησέα, Αλέξανδρος Σιώμος, σε δηλώσεις του στο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα “Μαγνησία” υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει υλικό, που ικανοποιεί και με το παραπάνω και είναι πλήρες. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία και τον στόχο της ομάδας του:

“Η προετοιμασία, για εμάς, ξεκίνησε αρκετά νωρίς, έχουμε πολύ καιρό που δουλεύουμε όλοι μαζί. Θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Το υλικό είναι παραπάνω από ικανοποιητικό, για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Είμαστε πλήρεις, δε νομίζω ότι θα χρειαστεί κάποια επιπλέον προσθήκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό, δεν πάμε ούτε για πρωτάθλημα, ούτε και απλά για να σωθούμε, όμως. Η ομάδα έδειξε και πέρσι ότι έχεις τις βάσεις να πραγματοποιήσει κάτι καλό. Από ‘κει και πέρα, πάμε με χαμηλούς τόνους να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Για την περσινή, εξαιρετική απόδοσή του και τους προσωπικούς του στόχους για τη νέα χρονιά:

“Πέρσι, όλο το ρόστερ πραγματοποίησε μία καλή χρονιά. Η προσωπική μου απόδοση ήταν αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Φέτος, θα είναι δύσκολα, μετά από τόσο μακρά αποχή και κάτω από αντίξοες, γενικά, συνθήκες. Μακάρι να αποδώσουμε όλοι μας το ίδιο, σε σχέση με πέρσι. Προσωπικά, πιστεύω πως ξεκίνησα καλά και πιστεύω ότι μπορώ να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς. Μακάρι, ο τρόπος που θα αγωνίζομαι κάθε Κυριακή, να βοηθά την ομάδα”.

Για τη συνεργασία του με τον παρτενέρ στην επίθεση, Ηλία Βλάχο:

“Με τον Ηλία είμαστε πολύ φίλοι κι εκτός γηπέδου, γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η χημεία μέσα στις τέσσερις γραμμές. Είναι από τα καλύτερα παιδιά που έχω συνεργαστεί και πιστεύω ότι και φέτος θα συνθέσουμε ένα πετυχημένο δίδυμο. Γενικά, πάντως, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, οικογενειακό θα έλεγα. Ο περσινός αγωνιστικός κορμός παρέμεινε, όλοι είμαστε φίλοι μεταξύ μας, από πάνω μας υπάρχει ένα τεχνικό τιμ και μία διοίκηση με πολύ καλή οργάνωση κι όλο αυτό το κράμα θα αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο”.

Τέλος, ο 24χρονος επιθετικός έδωσε τις ευχές του:

“Αρχικά, εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Μακάρι να βγούμε το συντομότερο δυνατό από αυτήν την ταλαιπωρία της πανδημίας. Για την ομάδα μου, τον Θησέα, εύχομαι και η φετινή χρονιά να είναι πετυχημένη, όπως και πέρσι, με υγεία, πάνω απ’ όλα”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.