Σιόβας: Είμαι πολύ αισιόδοξος

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα Στεφανοβικείου στο αφιέρωμα που έκανε η εφημερίδα Μαγνησία, δηλώσεις έκανε ο ταλαντούχος επιθετικός, Κωνσταντίνος Σιόβας.

Αναλυτικά όσα είπε:         

Για την ομάδα του και τον στόχο που θέτει τη νέα σεζόν:

“Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, όσον αφορά την ομάδα και την πορεία της φέτος. Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε δημιουργήσει μία οικογένεια κι αν καταφέρουμε να εμπεδώσουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής και να τα αποτυπώσουμε στον αγωνιστικό χώρο, θα πάμε πολύ καλά. Στόχος μας φέτος είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα”.

Για τον προσωπικό του στόχο και τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

“Προσωπικά, νιώθω πολύ καλά, είμαι σε πολύ καλή φυσική κι αγωνιστική κατάσταση κι αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και να βοηθήσω την ομάδα. Προσωπικός μου στόχος είναι, μέσω της απόδοσής μου, η ομάδα να πάει καλά, αλλά κι εγώ να κάνω μία καλή χρονιά, προκειμένου να βελτιώσω το βιογραφικό μου και να “κοιτάξω” ψηλότερα, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Παίζω σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά, σέντερ φορ, αλλά και στην τριάδα πίσω από το “εννιάρι”. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση, παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου”.

Για τον όμιλο, στον οποίον θα κληθεί να αγωνιστεί αυτός και οι συμπαίκτες του:

“Έχω μία κάποια εικόνα από ορισμένα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι, σε σχέση με τον όμιλο της Γ’ Εθνικής στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Αθήνας και συγκεκριμένα το Μοσχάτο που αγωνιζόμουν εγώ πέρσι, ο δικός μας όμιλος πάει περισσότερο στη δύναμη. Πέρσι, αντιμετώπισα ομάδες που παίζουν πιο ανοικτά, που επιθυμούν να παίξουν περισσότερο δημιουργικό, επιθετικογενές ποδόσφαιρο. Φέτος, απ’ ό,τι κατάλαβα, το πρωτάθλημά μας απαρτίζεται από σύνολα που τους αρέσει το “physical game”, η επαφή, το πιο σκληρό παιχνίδι. Προσωπικά, πιστεύω στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου ότι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε άριστα”.

Τέλος, ο 19χρονος στράικερ ανέφερε: “Να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο κι ο καθένας, τη φετινή χρονιά, να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.