Σκέφτεται μόνο πρόκριση στους τελικούς η Αγριά

Επιδιώκοντας τη νίκη επί του ΓΣ Αμπελώνα το ερχόμενο Σάββατο

H Ανόρθωση Βόλου έχει ήδη προκριθεί στον τελικό της φετινής Α1 ΕΣΚΑΘ, που θ’ αναδείξει τον πρωταθλητή, και περιμένει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ΓΣ Αγριάς-ΓΣ Αμπελώνα, το ερχόμενο Σάββατο, με το σύνολο του Στέφανου Τύμπα να θέλει τη νίκη στην έδρα του, μετά τη μείωση σε 2-1 της σειράς των αγώνων από τους Αμπελωνίτες πριν από μία εβδομάδα.

Σε εκείνο το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με σκορ 81-77 επί των Αμπελωνιτών, η ομάδα της Αγριάς είχε λάθος επιλογές στην επίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο, και έτσι το προβάδισμα των 8-10 πόντων, που είχε σε όλο το προηγούμενο κομμάτι της αναμέτρησης, χάθηκε ενώ σε ανάρτησή του ο σύλλογος κάνει λόγο για ήττα με το… ζόρι.

«Το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου μέσα στον Αμπελώνα μας άφησε μια μικρή πίκρα καθώς χάθηκε στο τελευταίο λεπτό» σχολίασε σχετικά ο προπονητής της Αγριάς, Στέφανος Τύμπας, μιλώντας στο «Magnesiasports», ωστόσο τόσο ο ίδιο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας φιλοδοξούν να κάνουν το 3-1 το ερχόμενο Σάββατο (18:00, κλειστό Αγριάς) απέναντι στους Αμπελωνίτες, για να δώσουν καθαρά μαγνησιώτικο χρώμα στη σειρά των τελικών.

«Το ερχόμενο Σάββατο στην έδρα μας φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό. Όλη η ομάδα είναι συσπειρωμένη και αποφασισμένη να κατακτήσει την νίκη. Το παιχνίδι θεωρώ ότι θα είναι εξίσου απαιτητικό και πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι καθώς ο Αμπελώνας είναι μια πραγματικά δυνατή ομάδα» αναφέρει επίσης ο Στέφανος Τύμπας, καλώντας τέλος τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο κλειστό της Αγριάς και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών της ομάδας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.