Σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο κατασκευής της Θύρας 3 με ίδιους πόρους

Ακόμη και το ενδεχόμενο να κατασκευαστεί η Θύρα 3 του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» με ίδιους πόρους και χωρίς να περιμένουν τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια και την αλλαγή του σχετικού νόμου εξετάζουν στη Νίκη Βόλου, αισιοδοξώντας ότι κάποια στιγμή θα εγκριθεί το σχετικό κονδύλι. Σ’ αυτήν την περίπτωση αυτός που θα αναλάβει να βάλει τα χρήματα θα είναι ο ανάδοχος του έργου.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραγεωργόπουλος, ο οποίος μίλησε στο Blue Heart και την εκπομπή «Ισορροπίες», επισημαίνοντας ότι ναι μεν όλοι στο σύλλογο αναμένουν να ανακοινωθεί επίσημα η χρηματοδότηση, αλλά αν οι διαδικασίες αργήσουν, τότε επειδή άπαντες θέλουν η ιστορική έδρα της Νίκης Βόλου να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν, ώστε η ομάδα να μπει σε αυτή να αγωνιστεί (με την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα αλλάξει και η προκήρυξη του πρωταθλήματος και θα επιτρέπει σε μία ομάδα να χρησιμοποιεί γήπεδο με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς), υπάρχει ακόμη η σκέψη να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο με χρήματα του αναδόχου, τον οποίο δεν κατονόμασε, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ο Βασίλης Βενέτης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας των κυανόλευκων πρόσθεσε ότι «Παντελής Μαγουλάς» χωρίς Θύρα 3 δε νοείται και γι’ αυτό τον λόγο επιθυμία όλων είμαι να κατασκευαστεί το επόμενο διάστημα, με σκοπό το γήπεδο να είναι πλήρως έτοιμο να υποδεχθεί την ομάδα.

Σ’ ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Football League ο Κώστας Καραγεωργόπουλος ανέφερε ότι για τη Νίκη προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και πως αν και η θέση της ομάδας είναι να μην ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δε θα είχε αντίρρηση ακόμη και στο ενδεχόμενο που γίνει επανέναρξη, αρκεί  να υπάρχουν σαφείς εγγυήσεις από τους υγειονομικούς φορείς.

Η Νίκη είναι έτοιμη να ξαναμπεί στο γήπεδο για την ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης, όπως είπε, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, αφού και οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ένα πρόγραμμα, το οποίο θα τους διευκολύνει αρκετά όταν ξαναρχίσουν κανονικές προπονήσεις, αλλά και η ΠΑΕ συνεχίζει να λειτουργεί σωστά με όλους τους παίκτες πληρωμένους.

Για τον Στάικο Βεργέτη συμπλήρωσε ότι  είναι επιθυμία και των δύο πλευρών να  συνεχίσουν η συνεργασία τους, αλλά η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη από την πλευρά του Αρκάδα τεχνικού, που συνεχίζει πάντως να είναι σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.