Σοκ: Νεκρός σε φιλικό ο 43χρονος πολίστας της ΝΕΠ, Κώστας Αντίοχος

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, αθλητής της ΝΕ Πατρών, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΝΟΒ-Α, τον ΟΥΚΒ κα τη Νίκη Βόλου, έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 43 ετών κατά τη διάρκεια προπονητικού φιλικού με τον ΝΟΠ.

Είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε κείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του Φώτη Γιαννόπουλο και κάθισε, όπως όλοι οι αναπληρωματικοί, στο πλακάκι στην πισίνα. Λίγες στιγμές αργότερα έπεσε στο νερό κι αυτό ήταν… Ο πρώτος που το αντιλήφθηκε ήταν ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ορφανός.

Τα υπόλοιπα είναι μια ανείπωτη τραγωδία, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για καρδιακό πρόβλημα, χωρίς όμως ο ίδιος να είχε προηγούμενο ιστορικό. Ήταν εν ενεργεία αθλητής μη καπνιστής, αν αυτό έχει πια σημασία.

Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1977 και από μικρός έπαιζε πόλο, ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου αδελφού του Λάμπρου. Ξεκίνησε από τον Θρίαμβο, έγινε διεθνής, έπαιξε στον ΝΟΠ, στον Εθνικό Πειραιώς, στην ΝΕΠ και στον Επειό Ήλιδας. Αφήνει πίσω του γυναίκα, δύο παιδιά, αδελφό και γονείς.

Τραγωδία χωρίς τέλος…

Πηγή: sportin.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.