Σοκ! Ο Σάκης Κουτίνας στο GNTM!!!

Ο υπεύθυνοι είδαν τις φωτογραφίες του και πήραν την απόφαση: Η πρόσκληση να συμμετέχει στο Greece Next Top Model o Boλιώτης καλαθοσφαιριστής Σάκης Κουτίνας είναι δεδομένη, και το τηλέφωνο του χτυπά ασταμάτητα προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση και να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στις διεθνείς πασαρέλες!

Πληροφορίες (λέμε τώρα…) αναφέρουν ότι η Βίκυ Καγιά έχει ξετρελαθεί με τις φωτογραφίες του και ασκεί στενή πίεση για να τον φέρει στην εκπομπή που για πρώτη φορά από τη νέα τηλεοπτική περίοδο θα δέχεται και άνδρες διαγωνιζόμενους! Ο ίδιος ο Κουτίνας βρίσκεται μπροστά σε δίλημμα αφού δεν ξέρει αν θα πρέπει να επιλέξει μία νέα επαγγελματική πορεία ή αν θα παραμείνει στα παρκέ ως εκ των αρχηγών της Νίκης Βόλου!

Προφανώς και τα παραπάνω είναι ένα καλό, χιουμοριστικό(;) σενάριο και τίποτε άλλο. Βέβαια η κα Κουτίνα παίρνει τα μέτρα της, καθώς η φωτογράφιση του συζύγου της για τα προϊόντα που θα διαθέσει η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο των 100ων γενεθλίων της ομάδας έχει κλέψει τις εντυπώσεις…! Άλλωστε είπαμε, ο Σάκης είναι εκ των αρχηγών της μπασκετικής Νίκης…

Ιδού:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.