Στ. Αρσένος: Επίπονη για τους ποδοσφαιριστές η παρατεταμένη προετοιμασία

Πρώτο ματς έστω και φιλικό για τον Στέλιο Αρσένο στον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Δήμητρας Ευξεινούπολης όπου αισίως οι «πράσινοι» έχουν συμπληρώσει σχεδόν δύο μήνες, από τις αρχές Αυγούστου όταν και έκαναν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τη διοργανώτρια αρχή η οποία ανέβαλε την κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως σημειώνει ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Αρσένος «οι συνεχόμενες αναβολές στην έναρξη του πρωταθλήματος μάς βγάζουν εκτός αρχικού προγραμματισμού. Η παρατεταμένη προετοιμασία είναι ιδιαίτερα επίπονη για τους ποδοσφαιριστές και σίγουρα τους επιβαρύνει. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο δύσκολο γι’ αυτούς».

Οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν το πρόγραμμα προπονήσεων και αύριο Σάββατο και την ερχόμενη εβδομάδα ενώ θα επιδιώξουν να κλείσουν κάποιο φιλικό για το ερχόμενο σαββατοκύριακο, ώστε να διατηρήσουν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό.

Μέχρι στιγμής, όλοι οι παίκτες της ομάδας της Ευξεινούπολης είναι υγιείς, μιας και ο τερματοφύλακας Άγγελος Σταυράκης, ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου την περασμένη Τετάρτη, ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.