Στ. Φάτσης στη Γ.Σ.: «Τεράστια αξία η Νίκη Βόλου»

Ο κ. Φάτσης ως πρόεδρος πραγματοποίησε στη Γ.Σ. της Νίκης Β. τον διοικητικό απολογισμό της περιόδου 1/4/15 έως 30/6/16, μιλώντας για την παραίτηση Ξάνθη λόγω διαφοράς φιλοσοφίας σε σχέση με το ποδόσφαιρο, την ανάληψη της προεδρίας με δημοκρατικές διαδικασίες από τον κ. Λάμπρου και έπειτα, από τις 16 Μαρτίου, από τον ίδιο. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις πολλές παραιτήσεις μελών εκλεγμένων από τον λαό της Νίκης και ζήτησε να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο, αλλά όσοι μπαίνουν στη διοίκηση να είναι ταμένοι, όπως είπε χαρακτηριστικά, στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα λόγια του: «Θέλω να κάνω τρεις απολογισμούς. Ξεκινάω από τον διοικητικό. Μιλάμε για την περίοδο 1/4/15-30/6/16. Τέλος Μαρτίου του 2015 είχαμε εκλογές, τότε είχε γίνει απολογισμός, άρα απολογισμός έχει να γίνει από 1/4/15.

Περάσαμε μία κρίσιμη διοικητικά περίοδο. Μετά τις εκλογές τέλος Μαρτίου ο πρόεδρος του συλλόγου ήταν ο κ. Ξάνθης. Τότε αποφάσισε να παραιτηθεί για διαφωνίες και διαφορά φιλοσοφίας σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Είχαμε πει τότε ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί, γιατί η Νίκη δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Επέμενε ο κ. Ξάνθης κι έγινε αποδεκτή η παραίτησή του εκείνο το διάστημα και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ανέλαβε ο κ. Λάμπρου και από τις 16/3 μέχρι σήμερα είναι ο ομιλών.

Διαβάστε περισσότερα στο Magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.