Στα χνάρια των μεγάλων η Κ19 του ΠΟΤ Ηρακλή, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της SL2

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πρωταθλήτρια της Super League 2 αναδείχθηκε η ομάδα Κ19 του ΠΟΤ Ηρακλή, που βάδισε στα χνάρια της μεγάλης ομάδας.

Στο σημερινό (19/4) ματς απέναντι στον Μακεδονικό στο γήπεδο της Χαλάστρας, που αποτέλεσε τον τελικό του πρωταθλήματος Νέων, επιβλήθηκε μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας με 4-3 στα πέναλτι και σήκωσε την κούπα.

Στο 24’ ο Γουρίδης έβαλε μπροστά τον Μακεδονικό και στο 89’ ο Σιμσερόπουλος με εύστοχη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι, εκεί όπου ο τερματοφύλακας Οδυσσέας Μπούρδας με δύο αποκρούσεις αναδείχθηκε σε ήρωα του «Γηραιού».

Η διαδικασία των πέναλτι:

Αγγοπιάν (0-1)
Παπάζογλου (1-1)
Λάσκα (1-2)
Παρτσαλίδης (2-2)
Μουρουζίδης (2-3)
Θεοδωρίδης (3-3)
Μπεγκάρι (απόκρουση Μπούρδα)
Σιμσερόπουλος (απόκρουση Πασχαλίδη)
Γεωργίου (απόκρουση Μπούρδα)
Φαρμάκης (4-3)

Ηρακλής Κ19 (Τζόλας): Μπούρδας, Κουμαρόπουλος, Τσιλιγκερίδης, Σαχινίδης, Παπάζογλου, Σιμσερόπουλος, Παρτσαλίδης, Θεοδωρίδης, Μαυρουδής (64’ Χριστοδούλου), Καραγώγος, Μαυρέλης

Μακεδονικός Κ19 (Τόττας): Πασχαλίδης, Γιαννουκίδης, Παναγιωτίδης (46’ Μπλατσιώτης), Λάσκα, Μπαμπλίκου, Αγγοπιάν, Γεωργίου, Γουρίδης (67’ Μπεγκάρι), Παρθενιάδης (67’ Σπυρόπουλος), Τοσναρίδης (61’ Τσιριμώκος), Αμανατίδης (85’ Μουρουζίδης).

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής αναφέρεται: «Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα Κ19 του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων Κ19 της Super League 2.

Η σημερινή νίκη απέναντι στον Μακεδονικό στο γήπεδο της Χαλάστρας, έπειτα από μια συγκλονιστική αναμέτρηση που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (4-3), αποτελεί απόδειξη του ταλέντου, της δουλειάς και της ψυχής που χαρακτηρίζει τα παιδιά αυτής της ομάδας.

Η επιτυχία αυτή δεν είναι μόνο ένας τίτλος. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας, που ξεκινά από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, και φτάνει σε όλους όσοι εργάζονται καθημερινά για την ανάπτυξη και την πρόοδο του ΗΡΑΚΛΗ.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι περήφανη για τη νέα γενιά του Συλλόγου, που αποδεικνύει πως το μέλλον χτίζεται με πίστη, αφοσίωση και χαρακτήρα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.