Σταθεροί Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Αμετακίνητος στη 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε και αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο νεαρός πρωταθλητής μετρά 2.095 βαθμούς στο ranking της ATP, ενώ στην κορυφή παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, με δεύτερο τον Ράφα Ναδάλ και τρίτο τον Ρότζερ Φέντερερ.

Στην 4η θέση ανέβηκε ο Γερμανός Αλεξάντερ Σβέρεφ, μετά την επικράτησή του στον τελικό του ATP Finals (6-4, 6-3) επί του Τζόκοβιτς, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι:

Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο (Αργεντινή), Κέβιν Άντερσον (Νότια Αφρική), Μάριν Τσίλιτς (Κροατία), Ντόμινικ Τιμ (Αυστρία), Κέι Νισικόρι (Ιαπωνία), Τζον Ίσνερ (ΗΠΑ).

Στην αντίστοιχη κατάταξη της WTA, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε μια θέση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και είναι πια 41η, με 1.164 βαθμούς.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ανέβηκε άλλες δύο θέσεις και 158η με 378 βαθμούς, ενώ στην τριάδα της κορυφής δεν υπήρξαν αλλαγές, με την Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) να παραμένει πρώτη, την Αντζελίκ Κέρμπερ (Γερμανία) δεύτερη και την Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία) στην τρίτη θέση.

Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συνθέτουν (επίσης κατά σειρά) οι: Ελίνα Σβιτόλινα (Ουκρανία), Ναόμι Οζάκα (Ιαπωνία), Σλόαν Στίβενς (ΗΠΑ), Πέτρα Κβίτοβα (Τσεχία), Καρολίνα Πλίσκοβα (Τσεχία), Κίκι Μπέρτενς (Ολλανδία), Ντάρια Καζάτκινα (Ρωσία).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.