Στεργιόπουλος και Χλαπανίδας από τον Πανιώνιο Ν.Ι. στην Ακρόπολη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Θανάσης Στεργιόπουλος και  ο Βασίλης Χλαπανίδας ανακοινώθηκαν από την Ακρόπολη. Και οι δύο ανήκαν πέρσι στο ρόστερ του Πανιωνίου Ν.Ι. και είχαν o πρώτος μία συμμετοχή, ο δεύτερος πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση για τον Στεργιόπουλο: «Η Ακρόπολη Σέσκλου ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Στεργιόπουλου. Ο νεαρός επιθετικός προέρχεται από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, ενώ έχει αγωνισθεί και στην Αγία Άννα και φέτος θα ενισχύσει τη προσπάθεια της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Θανάση στην οικογένεια της Ακρόπολης!».

Η ανακοίνωση για τον Χλαπανίδα: «Η Ακρόπολη Σέσκλου ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χλαπανίδα από τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια της Ακρόπολης!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.