Στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ το Σάββατο ο Βόλος 2004

Ενώ περιμένει την επιστροφή της Μπάμπιτς

Ένα σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, καθώς το Σάββατο 4 Νοεμβρίου (13:45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Λάρισας, στο γήπεδο της Νεάπολης στη γειτονική πόλη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Ο Βόλος 2004 προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ (0-1) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ξέροντας ότι το έργο του πάντως δεν θα είναι εύκολο. Από την άλλη, η ΑΕΛ προέρχεται από εντός έδρας νίκη, επικρατώντας σε βάρος των Σειρήνων Γρεβενών 2-1. Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος 2004 έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς δεν έχει διεξαχθεί ακόμη η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, για την 1η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί λόγω των πλημμυρών που είχαν “χτυπήσει” την πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η βολιώτικη ομάδα έχει σίγουρα να αντιμετωπίσει την απουσία της Καρακάνα, η οποία χτύπησε στο γόνατο και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού μετά την αναμέτρηση με τις Σειρήνες στα Γρεβενά, ενώ από την άλλη περιμένει την επιστροφή της Σέρβας επιθετικού Μίλιτσα Μπάμπιτς, που απουσιάζει τον τελευταίο καιρό με την Εθνική Κ19 της χώρας της, για αγώνες των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Μπάμπιτς αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο, ανήμερα της αναμέτρησης του Βόλος 2004 με την ΑΕΛ και θα βρεθεί κατευθείαν στη Λάρισα για να τεθεί στη διάθεση της προπονήτριάς της, Έλενας Κουσκούνη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση θα έχει και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 που εκπέμπει εντός των ορίων του νομού Αττικής, ωστόσο το σήμα του είναι διαθέσιμο τόσο διαδικτυακά όσο και μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες που υπάρχουν.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.