Στη Λάρισα το 10ο Champions League Kωφών

Με την λάμψη του γκαλά μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, ευρωπαϊκού επιπέδου, άνοιξε η αυλαία του 10ου Champions League Kωφών, που διεξάγεται στην Λάρισα. Σε μια ξεχωριστή βραδιά το βράδυ της Δευτέρας, διοργανωτές, αθλητές και συνοδοί τίμησαν τους συμμετέχοντες, διοργανωτές κλ.

Η συνεργασία των φορέων της Λάρισας για την φιλοξενία μιας τέτοιας σημαντικής διοργάνωσης, τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, καταδεικνύει τόσο το γνωστό δυναμισμό της πόλης και της περιοχής και δίνει το μήνυμα για συνέχισης της προσπάθειας για την εξωστρέφεια της πόλης και προκαλεί αισιοδοξία για το μέλλον.

Αυτό άλλωστε τονίστηκε κατά τη διάρκεια του γκαλά, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, του συλλογικών οργάνων των κωφών, αλλά και αθλητικούς παράγοντες όπως ο πρόεδρος της Super League κ. Γιώργος Στράτος, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση.

Στη διοργάνωση μετέχουν 16 ποδοσφαιρικές ομάδες κωφών, εκ των οποίων 3 ελληνικές.

Οι αγώνες διεξάγονται στα δημοτικά γήπεδα σε Γιάννουλη, Τερψιθέα, Ελευθεραί και στο στάδιο Αλκαζάρ. Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν σε Αλκαζάρ και γήπεδο Φιλιππούπολης και ο τελικός στο AEL FC Arena.

Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν και σίγουρα η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων θεατών, θα εμψυχώσει τους αθλητές που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας ποδοσφαιρικό θέαμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.