Στη λίστα του Rio Grappling Club Hellas το τμήμα πάλης του Ολυμπιακού Β.

Στη λίστα του Rio Grappling Club Hellas συμπεριλαμβάνεται το τμήμα πάλης του Ολυμπιακού Β. από το περασμένο Σάββατο. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το περασμένο Σάββατο 01/12/2018 ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το τμήμα Πάλης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rio Grappling Club Hellas με αντιπρόσωπο για τη Μαγνησία τον προπονητή των τμημάτων  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ Judo και  Πάλης, κ. Τσόχα Σωτήριο. Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία, που δίνει την δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου μας να αγωνίζονται σε  διοργανώσεις Rio Grappling σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο προπονητής του συλλόγου μας πτυχιούχος και αδειοδοτημένος  προπονητής Judo/Grappling/Πάλης, Τσόχας Σωτήρης, και ο αρχηγός του Rio Grappling Hellas, Σάββας Καρυπίδης, τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά από την επαρχία να απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και δυνατότητες με αθλητές από τις μεγαλουπόλεις, καθιστώντας την πόλη μας αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου στο επίκεντρο των εξελίξεων στο χώρο της Πάλης…

Σύντομα θα διοργανωθούν camp προετοιμασίας, αλλά και θα ανακοινωθούν συμμετοχές του συλλόγου μας σε πρωταθλήματα του εξωτερικού με αφετηρία το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον ερχόμενο Μάιο”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.