Στη Νεάπολη με 50 ευρώ τον μήνα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, ωστόσο τελικά είναι δεδομένη η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Football League, μετά και τη σχετική απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, η οποία δημοσιεύτηκε ήδη στη Διαύγεια.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Νεάπολης για επίσημες και φιλικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά και για μία προπόνηση την εβδομάδα. Στις υποχρεώσεις του περιλαμβάνεται η συντήρηση των χώρων, αλλά και η απόδοσή τους στην κατάσταση που θα τους παραλάβει. Από την άλλη το μίσθιο για τη χρήση φτάνει μόλις τα 50 ευρώ τον μήνα…

Η απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, μετά τη σχετική δια περιφοράς συνεδρίαση των μελών του ΔΣ, όπως δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» έχει ως εξής:

«Στο Βόλο σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 και ώρα έναρξης 10.00-10.30, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ.5 του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε με το άρθρο 184 του Ν.4635/2019 καθώς και της από 11-03-2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/Α/11-3-2020 – άρθρο 10 «κατεπείγουσες διατάξεις για τη λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατά τη διάρκεια της λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19») και με την υπ’ αριθμό 163/29-05-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών), συνήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π- ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου, ύστερα από την έγγραφη πρόσκληση με Αριθμ. Πρωτ. 3280/26.3.2021 του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, στην οποία ορίσθηκε να διεξαχθεί δια περιφοράς-μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και που επιδόθηκε νόμιμα στα μέλη του Δ.Σ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, για λήψη απόφασης στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν την ψήφο τους επί των θεμάτων της συνεδρίασης (δια περιφοράς- μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).

Παρόντες: Βλιώρας Γεώργιος, Μποντού-Τοκαλή Γεωργία, Μορφογιάννη Αναστασία, Παπαθανασίου Ελένη, Φάτσης Στέργιος (αναπληρ. Διαμαντένια Θεολόγου), Σκοτεινιώτης Μιχαήλ, Τομαρά Αγγελική, Μάμαλης Σπυρίδων Γκαβαλέκα Ευσταθία, Μουρτζίνος Δημήτριος, Τακμάκης Αθανάσιος, Κουτής Ιωάννης (Εκπρόσωπος εργαζομένων)

Απόντες: Νάσιος Απόστολος, Σταυρίδης Αθανάσιος, Πάνιου Κερασία (Εκπρόσωπος Σκοπευτικού Συλλόγου)

ΑΠΟΦΑΣΗ 58/2021

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Παραχώρηση Σταδίου Νεάπολης στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Ο κ. Πρόεδρος εισηγήθηκε το θέμα εκτός της ημερησίας διάταξης (λόγω ότι έπρεπε να προωθηθούν υπηρεσιακά ζητήματα, τα οποία κρίνονται απολύτως αναγκαία στα πλαίσια της εύρυθμης λειτουργίας του Νομικού Προσώπου) και έθεσε υπόψη του Διοικητικού Συμβουλίου την αριθμ. 3428/ΔΑ382/31.3.2021 εισήγηση της Δ/νσης Αθλητισμού με υπογραφή του προϊσταμένου, Γεώργιου Χρήστου, και η οποία έχει ως εξής:

«Ο ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με έγγραφό του, αρ πρωτ 415, αιτείται την παραχώρηση του Σταδίου Νεάπολης (αγωνιστικό χώρο, αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους) για τη διεξαγωγή αγώνων Πρωταθλήματος football league, Κυπέλλου ΕΠΟ και φιλικών συναντήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, καθώς και μία προπόνηση την εβδομάδα.

Σας ενημερώνουμε ότι το γήπεδο Νεάπολης, μετά από απαιτούμενες εργασίες, μπορεί να παραχωρηθεί για αγώνες των προαναφερθέντων κατηγοριών. Ως εκ τούτου μπορεί να παραχωρηθεί και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σύμφωνα με το αίτημά της.

Παρακαλούμε όπως αποφασίσετε σχετικά με τους όρους παραχώρησης, ως κάτωθι:

-Να είναι ταμειακά ενήμερος

-Να καταβάλλει ως μίσθιο πενήντα (50,00) € μηνιαίως

-Να έχει την υποχρέωση συντήρησης του αγωνιστικού και παράπλευρων χώρων

-Παράδοση των χώρων που θα παραλάβουν, όπως παραδόθηκαν»

Έτσι, όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του ΔΟΑΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, έχοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. 3428/ΔΑ382/31.3.2021 εισήγηση της Δ/νσης Αθλητισμού και μετά από διαλογική συζήτηση (αναλυτικά αναφέρεται στα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά)με τη ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ του κ. Φάτση Στέργιου και τη δήλωση του κ. Μουρτζίνου Δημητρίου ότι απέχει της ψηφοφορίας για δεοντολογικούς λόγους εξαιτίας της συμμετοχής του στο ΔΣ του ΑΣ  Ολυμπιακός Βόλου 1937 ως Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου,

Αποφάσισε ομόφωνα

  1. Το κατεπείγον του θέματος
  2. Εγκρίνει την παραχώρηση του Σταδίου Νεάπολης (αγωνιστικό χώρο, αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους) για τη διεξαγωγή αγώνων Πρωταθλήματος Football League, Κυπέλλου ΕΠΟ και φιλικών συναντήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, καθώς και μία προπόνηση την εβδομάδα.

Με τους εξής όρους:

Να είναι ταμειακά ενήμερος

-Να καταβάλλει ως μίσθιο πενήντα (50,00)€ μηνιαίως

– Να έχει την υποχρέωση συντήρησης του αγωνιστικού και παράπλευρων χώρων

-Παράδοση των χώρων που θα παραλάβουν, όπως παραδόθηκαν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.