Στη Σκιάθο το 1ο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5

Για ένστολους και κρατικούς υπαλλήλους από 20 έως 24 Μαΐου 2024

Το χρονικό διάστημα από 20 έως 24 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί στη Σκιάθο το ποδοσφαιρικό τουρνουά 5Χ5 «1st Skiathos International Football Tournament».

Συνδιοργανωτής του τουρνουά είναι ο Δήμος Σκιάθου, υποστηρικτές η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών (IPA) και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενώ τελεί υπό τη αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Διοργανώνεται από το τουριστικό πρακτορείο «DOLPHIN of SKIATHOS SA» και την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων «LACP-Events».

Αποσκοπεί στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ ενστόλων ειδικότερα και Κυβερνητικών Υπαλλήλων γενικότερα, στους οποίους απευθύνεται, είτε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικό προσωπικό, υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος, στελέχη σε υπηρεσίες Ευρωπαϊκής Ένωσης, τελωνειακοί υπάλληλοι, εφοριακοί, προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών, προσωπικό από Υπουργεία, Διεθνείς Οργανισμούς, υπάλληλοι Περιφερειών και Δήμων, ενώ οι διοργανωτές μπορούν να δώσουν και ειδικές προσκλήσεις.

Ασφαλώς, τα οφέλη μίας τέτοιας διοργάνωσης αφορούν και στην πολύ σημαντική προβολή της Ελλάδας και ειδικότερα της Σκιάθου, που μπαίνει στον «χάρτη» του παγκόσμιου αθλητικού τουρισμού.

Το τουρνουά χωρίζεται σε τρεις (3) διαγωνιστικές κατηγορίες, OPEN ΑΝΔΡΩΝ (χωρίς ηλικιακούς περιορισμούς), 40+ (για άνδρες άνω των 40 ετών), MIKTH (στην οποία υποχρεωτικά με την εκάστοτε αγωνιζόμενη ομάδα, θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον δύο γυναίκες), όπου θα μπορεί να συμμετέχει και αμιγώς γυναικεία ομάδα.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.