Στη Θεσσαλία το αναπτυξιακό πρόγραμμα των Εθνικών Ομάδων

Με συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΘ στη Λάρισα

Το αναπτυξιακό πρόγραμμα Εθνικών Ομάδων, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, συνεχίστηκε με τις προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν και στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση συμμετείχαν παιδιά από τις ΕΠΣ Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας. Στις προπονήσεις, τις οποίες διεξάγουν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Τάσος Θέος και Αλέξης Αλεξιάδης, παρουσία και των ενωσιακών προπονητών, μετείχαν παιδιά γεννηθέντα το 2008 (Κ14) και το 2007 (Κ15).

Από πλευράς ΕΠΣΘ στην προπόνηση των γεννηθέντων το 2007 συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές Παππάς (Αγία Παρασκευή), Παναγούλας (Αγία Παρασκευή) και Σιαφαρίκας (ΝΑ Νίκης).

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2008 πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή των ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΘ Κρομμύδα (Πύρασος), Γκαραβέλα (Πύρασος) και Κρομμύδα (Αγία Άννα).

Παρών σε όλη τη διαδικασία ήταν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος έχει και την ευθύνη του προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη οι Μικτές Κ15 και Κ17 της ΕΠΣΘ δοκιμάζονται στη Λάρισα απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του γειτονικού νομού, για τη φάση των «16» του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.