Στίλερ και Μάσα σφυρίζουν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Γνωστοί έγιναν χθες Τρίτη (16/4) οι διαιτητές στις ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League, Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Μπριζ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ορίστηκε ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διηύθυνε τόσο την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Δικέφαλο του Βορρά και τους Βέλγους, όσο και το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο 42χρονος ρέφερι είναι κατηγορίας elite και είχε σφυρίξει σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος στο περυσινό ματς των playoffs ξανά της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου η Ένωση είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0.

Παράλληλα, ήταν στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).  Από ‘κει και πέρα, τη φετινή σεζόν ήταν διαιτητής στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο.

Στο πλευρό του θα έχει για βοηθούς τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς και 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι της Τούμπας, θα το διευθύνει ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.